pocitacovy projekt
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: pocitacovy projekt 20.05.2006 | 13:41espace NávštevníkCo ja viem, na to, aby si spravil projekt o vyhodach pouzivania PC nemusis byt "pocitacovy manik :)".
-
Re: Re: pocitacovy projekt 20.05.2006 | 14:18JJ NávštevníkLen hladam ludi, ktory sa do toho aspon trochu rozumeju.
-
Re: Re: Re: pocitacovy projekt 20.05.2006 | 15:53espace NávštevníkAle do coho sa rozumeju? Ved si neuviedol ziadnu konkretnu oblast? Programovanie, Net, Business, Home Entertainment...
-
Re: Re: Re: Re: pocitacovy projekt 20.05.2006 | 17:36JJ NávštevníkVed to, ze takmer o vsetkom. Dôraz by sa asi kládolhlane na net a OS.
-
-
-
Re: Re: pocitacovy projekt 20.05.2006 | 17:40JJ NávštevníkTakze, ak mate zaujem a viete nieco po anglicky, napiste na jurovychjakub@zoznam.sk. Ja sa potom este v skole daco popytam a napisem vam, ako to bude pokracovat a vôbec, či sa to zrealizuje.
-
-
Re: pocitacovy projekt 20.05.2006 | 16:03. NávštevníkV prvom rade by som odporucal spravit rozbor IT sceny na SR. Spravit projekty ktori sa bude zaoberat diskrimnaciou zo strany vladnych institucii pre ludi ktori nepouzivaj MS produkty (prakticky vsetko je vo formate .doc , .xls , atd. len niektore dokumenty su aspon vo forme pdf). Moznosti riesenia, pripadne napisat spravu priamo zodpovednym organom.
-
Re: Re: pocitacovy projekt 20.05.2006 | 16:07. NávštevníkDokonca aj hymna je len v jedinom formate, a to vo .wma Dalej statny projekt IT zabezpecenia a osvety v oblasti "security" www.kry-sa.sk je zamerany len na MS Win. Atd, da sa o tom pisat vela...
-
Re: Re: Re: pocitacovy projekt 20.05.2006 | 17:34JJ NávštevníkVlastne, tymto projektom by sme mohli dokazat, ze to za 3000 Sk nemusi byt aj najkvalitnejsie a najlepsie. Mohli by sme tak zoznamit ludi s Linuxom.
-
-
-