Linux a distribucie
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Linux a distribucie 24.05.2006 | 23:24uid0 Debian Používateľzda sa ze su popularne distra ubuntu a suse. este fedora by mala byt bezproblemova. ja by som dal prednost ubuntu.Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Linux a distribucie 25.05.2006 | 14:42qwerty NávštevníkAk ste zaciatocnik, nedavajte si feodru! Je to otrasna, odflaknuta distribucia. Ja pouzivam SUSE a som uplne spokojny.
-
Re: Re: Re: Linux a distribucie 25.05.2006 | 15:31uid0 Debian Používateľa ako je odflaknuta? ked na nieco kydas, tak by si to mal aj podlozit nejakymi argumentami. btw ked som skusal suse ja, bol som uplne nespokojny :) ale to uz bolo davno...Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Linux a distribucie 25.05.2006 | 21:27qwerty NávštevníkNapriklad mi tam od zaciatku poriadne nefungovalo rozlozenie klavesnice. Okrem toho, nefingovalo uspatie (Suspend to RAM) a navyse, bolo to o poznanie pomalsie ako windows XP.
-
-
-
-
Re: Linux a distribucie 24.05.2006 | 23:28hafik Slackware 10.2 PoužívateľPre zaciatocnikov su urcene ubuntu(alebo skor kubuntu), suse, mandriva, fedora code... Odporucam asi to suse. To sa mi zda najblizsie k win a tak si rychlo zvyknes. Suse ma jednoduchu instalaciu a nastavovanie nebude tiez problem cez (graficky) Ya2st. Ale aj z ostatnimy je to podobne.
-
Re: Re: Linux a distribucie 25.05.2006 | 08:46chrky Návštevníkmam presne tu istu dosku ako ty,ale jedine distro co mi nasla SATA disk je SUSE takze pokial chces vidiet oba disky daj si tam SUSE.Ja by som mal najradsej mandrivu,ale bohuzial bootujem s SATA takze mozem zabudnut aj na KUBUNTU.UBUNTU,MANDRIVU,FEDORUatd
-
Re: Re: Re: Linux a distribucie 25.05.2006 | 10:26Lukáš Ubuntu 9.10 PoužívateľMANDRIVA alebo SUSEJuchúúú! Písmenkujem na lukas.cerro.sk
-
re: 25.05.2006 | 12:18uid0 Návštevníkto neviem, ale urcite by som sa podla toho nerozhodoval.
-
-
-