Nastavenie tlace - draft
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Nastavenie tlace - draft 25.05.2006 | 20:03uid0 Debian Používateľneviem ako ty, ale ja mam v CUPS nastavenie Printout Mode a su tam vsetky co aj pod winDebian. apt-get into it…
-
Re: Re: Nastavenie tlace - draft 27.05.2006 | 18:31sup NávštevníkTakze snazil som sa nastavit tu tlac vo web prehliadaci, ale ked si to odo mna vypitalo user name a heslo, nemohol som sa zaregistrovat... skusal som aj ako uzivatel aj ako root... neviete co tam mam dat? Ide ten printout mode nastavit aj v CUPS okne?
-
Re: Re: Re: Nastavenie tlace - draft 27.05.2006 | 18:47uid0 Debian Používateľhmm, divne. mne ide prihlasit sa ako root. este to mozes skusit cez gnome-cups-manager (ak ho nemas, nainstaluj si ho). mne ten printout mode ide nastavovat aj rovno z openoffice, ked idem tlacit.Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Nastavenie tlace - draft 27.05.2006 | 18:53steak Návštevníkmam aj gnome-cups-manager a Print Manager pod KDE... Pomohol by si mi sa zorientovat v gnome-cups-manageri? V ktorej zalozke by sa to malo nachadzat?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nastavenie tlace - draft 27.05.2006 | 19:36uid0 Debian Používateľvyberies tlaciaren, menu Printer - > Properties, zalozka Advanced. tam je listbox Printout Mode. Resolution by malo byt nastavene na "Controlled by Printout Mode".Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nastavenie tlace - draft 27.05.2006 | 19:40steak NávštevníkV tomto je ten problem, ziadny Printout Mode sa tam nenachadza a v resolution to nastavenie tiez nie je. Prave som pozeral aj manual pre CUPS a nic o Print Out mode som tam nenasiel...
-
Re: 27.05.2006 | 19:51uid0 Debian Používateľovladac tlaciarne to nepodporuje. asi to mozes nastavovat len cez Resolution.Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: 27.05.2006 | 20:33xy Návštevníkno to som si myslel... tak som tu tlaciaren odstranil a skusil nahodit odznovu... vsetko sa podarilo, uz je tam aj draft, ale mam dalsi problem: ked tlacim v tomto mode vsetko je zvacsene, skusal som aj zmenit velkost tlace no nepomohlo to... pri normal mode to nerobi
-
-
-
-
-
-
-
-
Re: Nastavenie tlace - draft 26.05.2006 | 01:19svacko gentoo,hp-ux Používateľnepouzivam kde,ale mari sa mi,ze kde ma na nastavovanie tlaciarne program- kprint,tak skus ten,a nakonfigurovat to podla mna nebude moc tazke. ak to nahodou nepojde,dalsia moznost je,ak mas cups,a bezi ti demon,pripojit sa nan- v browseri daj adresu http://localhost:631 (ak predpokladam,ze si nemenil defaulnt yport,na ktorm ma pocuvat :),a tam uz si zvolis konkretnu tlacku,a nakonfigurujes ju. s.
-