Linux a oddiely
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 14:16ventYl 2 x Slackware Používateľzapis sa da zariadit, ale je silne limitovany: - zapisat sa da iba do uz vytvoreneho nerezidentneho suboru a iba take mnozstvo dat, ktore sa vojde do jeho povodnej dlzky - vytvarat nove subory sa nedaju - mazat subory sa nedaju (zrejme) asi tak... ale udajne je to bezpecne
-
Re: Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 14:40Tilk NávštevníkCize by som si mal asi vytvorit novy oddiel alebo zvacsit ten s linuxom ze? Lebo teraz tu mam asi 300mb miesta.
-
Re: Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 15:14uid0 Debian Používateľniekde som cital, ze nova verzia bezpecne vie vytvarat aj mazat, ale niekedy to odmietne z dovodu nebezpecnosti. pokial to neodmietne, je to spolahlive. alebo este je captive. neskusal som, neviem ci je to zlozite rozbehat.Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 15:31Tilk NávštevníkVo Windowse som vacsil oddiel s linuxom a skopiroval som donho to co som chcel takze mam pokoj. Ale Dikes
-
Re: Re: Re: Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 15:33uid0 Debian Používateľak chces kompatibilitu, pouzivaj ext3 (resp. ext2) http://www.fs-driver.org/Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Linux a oddiely 27.06.2006 | 11:07driller Ubuntu, OpenSuSE PoužívateľSkusil som, chvalim - vyborna vec. Idem pohladat driver pre reiserfs ;-)
-
-
-
Re: Re: Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 15:46<<<>>> Návštevníkco tak paragorn je to komercne ale je aj domoverzia http://www.ntfs-linux.com/ lahko sa sa da naistalovat a vsetky potom programi maju pristup na zapis citanie a vsetko ine ta demoverziaja vphode staci neni casovo obmedzena mozes zapisovat odstranovat citat kopirovat menit jedine a v professional to iste + vytvarat opravovat nachadzat chyby paragorn sa velmi lahko instaluje najdes tam aj navod
-
Re: Re: Re: Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 16:10Tomáš Hanzel Slackware PoužívateľTakžiež čo fs FAT 32? Do tohoto oddielu s fs FAT 32 je zapis pomerne bezpoblémový. A neodradí ťa neschopnosť zápisu na NTFS. Alebo si vytvor akýsi prostredník, jeden vedlajší oddiel FAT-kový a používaj ho ako pre linux tak pre windows ako dátový-na ukladanie dát.Close the Windows Open The Source
-
Re: Re: Re: Re: Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 16:17uid0 Debian Používateľehm, nazval si to prostrednikom, ale potom spominas ukladanie dat? ja by som svoje data nezveril FAT particii. 1) lahka korupcia FAT tabuliek 2) obmedzenie velkosti suborov 3) nema ziadne nastavenie pravDebian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 18:31AboD NávštevníkTak si daj NTFS a si v riti
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Linux a oddiely 30.05.2006 | 19:13uid0 Debian Používateľnerozumiem. 1) preco by som si daval NTFS? 2) preco by som bol potom v riti?Debian. apt-get into it…
-
-
-
-
-
-
-