Poslanie na e-mail
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Poslanie na e-mail 30.05.2006 | 19:41Jaro Návštevníkfunction htmlmail($prijemca, $prijemca_meno, $odosielatel, $odosielatel_meno, $predmet, $telo) { if($prijemca_meno != '') $komu = '"'.$prijemca_meno.'" '; else $komu = $prijemca; if($odosielatel_meno != '') $od = '"'.$odosielatel_meno.'" '; else $od = $odosielatel; $iso = "µ¾®»«¹©¥"; $win = "¾žŽšŠ¼"; for ($i=1; $i
-
Re: Poslanie na e-mail 30.05.2006 | 19:47Jaro NávštevníkHm, tak trochu sa to nepodarilo, mozes si to pozriet cele tu: http://mails.uniadult.com/index.phps
-
Re: Re: Poslanie na e-mail 30.05.2006 | 20:08Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľmoc dik len... netusim kam to hodit a taaak... nie som do PHP moc expert ;)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Poslanie na e-mail 30.05.2006 | 22:02Jaro NávštevníkSpravis si formular v html, ten sa ma potom poslat na ten script, ktory som ti dal a ak tak mozes este dat nieaky redirect po uspesnom odoslani. Ak nieco, napis mi na jabber bebe.casting@gmail.com, ICQ: 259-120-212, MSN: gavial@centrum.sk
-
-
-