VFS: Kernel panic
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: VFS: Kernel panic 03.06.2006 | 18:22Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorhej, pravdepodobne si si nezabudoval podporu pre tvoj radic (popripade RAID). pozri s podla vypisu 'lspci -v' aky mas radic a podla toho si zapni volbu v jadre...Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: VFS: Kernel panic 03.06.2006 | 18:26hafik Slackware 10.2 PoužívateľAlebo podporu pre tvoj filesystem.
-
Re: Re: Re: VFS: Kernel panic 03.06.2006 | 22:04ventYl 2 x Slackware Používateľtiez by som tipol, ze ubuntu facha na reiserFS a vanilla kernel nema defaultne reisera zakompilovaneho do kernelu, ale ako modul, co je bez initrd neriesitelna situacia. keby to bola ext3, tak to taky tazky problem nie je, lebo ext2 sa da namontovat ako ext2 a vice versa, pricom ext2 je v kerneli skoro vzdy.
-
Re: Re: Re: Re: VFS: Kernel panic 03.06.2006 | 22:09Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorubuntu bezi na ext3 defaultneDlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
-
-