Knoppix 5 install
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Knoppix 5 install 07.06.2006 | 16:31fedora FeoraCore/OpenSuSe PoužívateľHm...Ja som ani nevedel, ze KNOPPIX existuje aj ako instalacna verzia...som stale myslel, ze iba ako Live verzia..no nic:)
-
Re: Knoppix 5 install 07.06.2006 | 19:34Turtlak77 Návštevníkhmmm, z dvd by to malo byt to iste ako z cd. ja som si najprv odstranil vsetky particie na 2.HDD (vo WinXP). Potom nabootoval ako live. spustil prikaz (tusim alt+f2) a dal sudo knoppix-installer a instalovalo sa to v grafickom prostredi. Z konzoli to stale dake chyby hlasilo. skus to tak.
-
Re: Knoppix 5 install 13.06.2006 | 11:22disoft NávštevníkTeraz citam navod na instalaciu a tu sa pise , ze po rozdeleni HDD a vytvoreni potrebnych particii nasleduje najprv Nastavenie instalacie potom Spustenie instalacie.Ja osobne som instaloval Knoppix 3.6 z Live CD a typ systemu som nedal-debian-like..- ale Multi-User with HW-detektion. Slapelo to mne ,dvom dalsim kolegom.Skusal som Knoppix 5 aj CD aj DVD a zda sa mi ze postup instalacie je na 99 percent rovnaky.Mam vsak problem,spojazdnit Internet ,takze radsej pouzivam najnovsiu Mandrivu.Blizsie o mojich skusenostiach s Knoppixom na : disoft@inmail.sk
-