zamrznutie mysi
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: zamrznutie mysi 10.06.2006 | 22:27qwert Návštevníkzkus pohledat na www.abclinuxu.cz ..nedavno jsem tam na neco o mysich a touchpadech narazil
-
Re: Re: zamrznutie mysi 10.06.2006 | 22:43chembro Používateľpresiel som to a nenasiel nic co by riesilo moj problem :(
-
Re: Re: Re: zamrznutie mysi 10.06.2006 | 23:01Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB PoužívateľMam ten isty NB ako ty chembro... (ASUS A6R) a stavalo sa mi to pravidelne na Mandrive 2005 LE po instalacii ATI driverov (potom aj mrzol pri restarte musel som natvrdo vypinat)... a najblizsie sa mi to stalo aj pri uz jakš-takš rozbehanom SuSE 10.1 (tu mi dokonca aj padol Linux, pretože pri reštarte zamrzol a fdisk či fcheck či ako sa volá ten nástroj už potom nevedel opraviť chyby na disku spôsobené nesprávnym unmount-nutím )... tebe potom nemrzne pri reboote? iba zamrzne myška???ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: zamrznutie mysi 10.06.2006 | 23:08chembro Používateľpri reboote nemrzne. Niekedy sa mi stane ze ide v pohode aj 12hodin vkuse. Teraz mi naposledy zamrzla ked som chcel hrat strategiu cez cedegu. Musel som to dohrat touchpadom, nechcelo sa mi kvoli tomu prerusovat hru.
-
Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mysi 10.06.2006 | 23:47Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľmne vzdycky ... zmrzol pri Mandrive a v SuSE este horsie ... mozno to bude zalezat aj od distra :( ... inac ohladom nasho NB som to asi pred 2 mes. videl aj na nejakom polskom fore ... chlapik tam pisal ze tiez ide iba touch-pad a aj mrzne ... myslis ze to moze byt nejaka chyba s celkovou "snasateslnostou hw" va nasich NB pri Linuxoch???ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mysi 11.06.2006 | 02:37chembro Používateľnepripustam si ziadnu neznasatelnost hw pri linuxe. vsetko ide ked chce. Aj ta mys musi ist tip top. To je posledna vec s ktorou sa babrem...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mysi 11.06.2006 | 17:41Cezar Zico Návštevníkahoj ... myslim ze to bude mat dost spolocne ... s ati drivermi ... som teraz nainstaloval 3d na Ubuntu 6.06 ... a ... myska si urobila po xvilku zmrza ... :( ale nazmrzlo reboot ... po restarte pri starte bol sice kontrolovany hlavny disk rootovsky kvoli zlemu unmountu ... ale nemalo to nejake vazne dosledky ... ale momentalne som si uz isty ze sa to stava az ked sa mi podari rozbehat 3d podporu na hocijakom linuxe ... (Mandriva, SusE, Ubuntu) vsade to iste v podstate ... ... v com by mohol byt problem ... ??? som LAMA takza ani neviem ako to mam hladat ... niekde na nete ???
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mysi 11.06.2006 | 17:46uid0 Debian Používateľpokial to suvisi s tymi drivermi, ostava ti len modlit sa, ze problem zmizne :) pripadne im mozes vynadat, mozno s tym nieco spravia :) a ked uz budes pri tom, pytaj OpenSource ovladace :)Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mys 11.06.2006 | 19:16Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľa dalsi poznatok ... novy ... nejde mi nielen externa USB myska ale aj externa USB klavesnicka ... po tomto poznatku ??? daco by sa dalo s tym ???ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mysi 11.06.2006 | 21:37chembro PoužívateľAkurat zistujem ze mi skor mrzne mys pri hrani cez cedegu( hra Total Annihilation ) ako ked hram napr canon smash pripadne chromium co su nativne linuxove hry( pri tych mi pri testovani nemrzla ). Cca par mesiacov dozadu sa mi stalo, ze mrzla uz par minut po spusteni KDE. Cele je to postavene na hlavu :-/
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mys 12.06.2006 | 02:19Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľpostavene na hlavu... no ved prave ... problem je ze ani neviem kde to hladat a ako to hladat ze co s tym ako riesit problem... ale stve ma to fest ... teraz v Ubuntu 6.06 mi to strasne robilo zle ... furt mrzlo ... (teraz skusam Kubuntu ... ale asi to bude to iste si myslim) bez 3d byt nechcem ...a nechapem ako moze rozbehanie 3d akceleracie tak atakovat USB zariadenia ??? :(ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie 12.06.2006 | 15:37chembro Používateľs 3D akceleraciou to nic nema, aspon u mna.
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mysi 13.06.2006 | 11:52disoft NávštevníkSom len zaciatocnik, ale ja mam skusenost takuto: v Knoppixe mi zatuhla mys(hned po spusteni) ak bola zapijena PS/2 V COM1 isla v poho.V UBUNTU isla v COM1,v PS/2 zamrzla, potom som sa nastval,kupil som USB mys-najlacnejsiu z najlacnejsich (CANYON) a je po problemoch.Funguje v Knoppix 3.6, Knoppix 5,Ubuntu,Kubuntu, Danixe a aj v Mandrive 10.1
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mysi 14.06.2006 | 17:27Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľale ono mi to fakt robi az ked rozbeham ... 3d a mam ten isty NB ako ty???ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamrznutie mys 17.06.2006 | 20:42petulik Návštevníkahoj cezar zico, tu pe3k:). TEN ISTY PROBLEM S A6R. Sme viaceri, dufam ze sa nam to s vasou pomocou podari rozbehat :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-