ako kompilovat pre ine glibc?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ako kompilovat pre ine glibc? 25.06.2006 | 16:26worky NávštevníkMyslim ze chces nastavit aky kompilator ma pouzit ked chces kompilovat niejaku aplikaciu. Staci napisat toto: CXX=g++-2.3 ./configure make make install Je to vlastne klasicka kompilacia lenze nastavis ktore gcc ma pouzit. A to sa robi timto prikazom: CXX=g++-2.3
-
Re: Re: ako kompilovat pre ine glibc? 25.06.2006 | 19:22Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľNie, nepochopil si ma. Defacto chcem kamosovi skompilovat jeden program, ale on pouziva ine glibc ako ja, ja si nemienim menit moje glibc, on si nemieni menit svoje, takze, stiahol som si zdrojaky pre jeho glibc a skompiloval. Teraz, ako mam gcc povedat, aby nepouzil pri kompilovani moje glibc ale tie jeho? GCC pouzijem stale to iste. dvh
-
Re: Re: Re: ako kompilovat pre ine glibc? 25.06.2006 | 19:36m0d0r Návštevníka u neho sa to skompilovat neda ?:) aky je to program ?
-
Re: Re: Re: ako kompilovat pre ine glibc? 25.06.2006 | 23:47worky NávštevníkDost zamotane je to problem skompilovat uneho ?
-
Re: Re: Re: Re: ako kompilovat pre ine glibc? 26.06.2006 | 10:07Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľNie, u neho sa to skompilovat neda.
-
Re: Re: Re: Re: Re: ako kompilovat pre ine glibc? 26.06.2006 | 12:08ethyl Návštevníknechcem byt OT, ale nebolo by jednoduchsie riesit problem ako to skompilovat u neho? IMHO ked mu to nejde ani skompilovat, tak to asi ani velmi nepobezi.
-
-
-
-
-