pomoc s dvd
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: pomoc s dvd 17.06.2006 | 16:39KiLo Debian stable Používateľklikni tuto vlavo na linku "Organizacia dat, alebo kde je disk c?cat /dev/dsp > /dev/sda - ovladanie pocitaca hlasom
-
Re: Re: pomoc s dvd 17.06.2006 | 16:50Tomáš ubuntu 7.04 Používateľa co som tym ziskal?Cital som to ale vela om s toho nepochopil, kedze tam nie je nic pisane o mojom probleme. viem ako funguje linuxove rozlozenie ale pokial viem, na notebooku som mal tento isty linux nainstalovany a dvd romka sa mi tam zobrazovala vzdy. tu mi to nefunguje a neviem preco...Zobrazia sa mi disky na ktorych mam win veci, disk na ktorom je linux a flopy ale nie dvd romka
-
Re: Re: Re: pomoc s dvd 17.06.2006 | 17:28KiLo Debian stable Používateľ1) skus sem nepostovat tu istu vec 3x 2) v tom clanku sa jasne pise, ze prenosne media, sietove disky a podobna haved sa mountuje do /mnt pripadne /media. Tak aky je problem? Zasunies do mechaniky dvd a pozeras obsah adresara kam sa standardne mountuje DVD a nic sa nenamountuje? Tak potom skus prikazom mount rucne primontovat medium.cat /dev/dsp > /dev/sda - ovladanie pocitaca hlasom
-
-
-