caute,
mam notebook acer aspire 1355: athlon mobile 2600 taktovany na 2GHz, 512 ram, zdielanu 64 mb grafiku, distro Slackware 10.2
problemy mam teketo:
1. upravoval som swapovci oddiel a prestal mi automaticky swapovat. musim rucne #swapon /dev/hda
neviete co spravit aby mi automaticky mountoval pri starte?
2. mam problem s PCMCIA- konkretne wifi karta: microcom-travel card. nevie mi ju nacitat. skusal som to aj pod 2.4.31 kernelom aj pod 2.6.16 ... uz som z nej zufaly... nevie niekto pomoct?
3. problem s procakom... ide iba na 800MHz. viem ze pred par dnami tu mal jeden ten isty problem... nastavenie kernelu mam rovnake ake jemu pomohlo a napriek tomu mi nejde na vyssie freq.
4. po zmene kernelu sa mi znacne spomalil system. viem ze tu bol pred par dnami rovnaky problem, ale to co ste mu poradili, mam zapnute, takze ak niekto ma este nejake napady, tak... najviac sa mi zatazi system ked kopirujem fily. Asi nemam nieco v kerneli, ale neviem ze co...
pozeral som aj konfiguraciu kernelu pre moj typ notebooku na www.linux-laptop.net kernel mam nakonfigurovany podla nej... skusal som toho strasne vela, zabil tym kopu casu... som zufaly... vie niekto pomoct?
ad 4. ked sa pri kopirovani suborov moc zatazuje system to bude skor znakom toho ze nemas zapnuty DMA