zopar otazok - ASUS A6R
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: zopar otazok - ASUS A6R 20.06.2006 | 00:50uid0 Debian Používateľ2) mas nainstalovane lm-sensors?Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: zopar otazok - ASUS A6R 20.06.2006 | 00:54Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľano a momentalne to riesim podla stranky : https://help.ubuntu.com/community/SensorInstallHowto ale neviem kde mam vztvorit ten subor mkdev.sh neviem kde je lm-sensors source ...ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: zopar otazok - ASUS A6R 20.06.2006 | 01:01chembro Používateľlm_sensors nepotrebuje ked sa jedna o CPU. Uplne postaci modul ACPI_THERMAL. Ako zobrazovac teploty mam Gkrellm. U toho notebooku sa pohybuje teplota od 50stupnov v klude a cca 59-60 v zatazi.
-
Re: Re: Re: Re: zopar otazok - ASUS A6R 20.06.2006 | 01:03chembro Používateľpardon , v plnej zatazi.
-
Re: Re: Re: Re: Re: zopar otazok - ASUS A6R 20.06.2006 | 01:13Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľsuper konecne mam ten systemovy monitor aky som xel a ukazuje mi aj tu teplotku :-) tie ostatne otazky ... ten mikrofonik ... a pipanie??? neviete co s tym???ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: zopar otazok - ASUS A6R 20.06.2006 | 01:23chembro Používateľto pipanie neviem co myslis, mikrofon ani mne nejde a ten posledny bod , mys mi nejde len pri jednej hre cez cedegu.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zopar otazok - ASUS A6 20.06.2006 | 01:35Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľmikrofonik sa neda spojazdnit? ty ho nepouzivas? nepouzivas skype? a externy do jacku sa da rozbehat?ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zopar otazok - ASU 20.06.2006 | 01:48chembro Používateľneviem ci sa da spojazdnit, nesnazil som sa o to. skype uz hodne dlho nepouzivam. nejde mi ani interny mikrofon a ani externy. Netrapi ma to tak isto ako irda
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zopar otazok - 20.06.2006 | 01:53Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľo.k. diky moc za ten gkrellta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zopar otaz 20.06.2006 | 01:56chembro Používateľnz . este mi vysvetli to pipanie
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zopar 25.06.2006 | 04:43Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľto pipanie ... neviem niekedy ... sem tam nie je to na nic konkretne viazane ... ale pipne pod diodkami hore vpravo nad klavesnicou ... zvok ako keby taky pokrokovejsi-ladnejsi-usiam_orijemnejsi pc-speaker ... neviem ci to nebude s tym ze nemam nainstalovanu graf. s 3d akoby hlasil ze nie je vsetko v poriadku ... neviem ... raz mi to peep urobilo aj vo win kym som nemal nainstalovane vsetky drivery na vsetko ... ??? :(ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 25.06.2006 | 15:32uid0 Debian Používateľto bude len ina frekvencia :)Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re 25.06.2006 | 15:46Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľfrekvencia čoho??? LCD čka? veď tú mám 60Hz?ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 25.06.2006 | 16:19uid0 Debian Používateľfrekvencia (udava ton) ktoru PC speaker generujeDebian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 25.06.2006 | 16:26Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľčiže to znamena že mi len tak zo srandy peepne ... lebo tam je nejaka frekvencia?ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 25.06.2006 | 16:41uid0 Debian Používateľ> zvok ako keby taky pokrokovejsi-ladnejsi-usiam_orijemnejsi > pc-speaker ... to bude len ina frekvencia pipania. pravdepodobne to pipa len v textovom mode, nie? ked stlacis tab a existuje viac moznosti doplnenia alebo backspace a nie je co zmazat. nie?Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 25.06.2006 | 16:44Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľnie nie nie ... ono to peepne .. normalne za behu systemu ci x-ka ci textovy mod to je jednota ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 05.08.2006 | 11:40Bgo Návštevník> pod diodkami hore vpravo nad klavesnicou turn off infrared in bios. if you dont need it, of course. it is the cause of regular sounds near the hard drive. asked asus. i have a6r as well. (sorry, i can write only english, but thought that a good advice is worth adding)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13.08.2006 | 23:39Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľthanks ... I'm going to try :Dta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-