video na nete
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: video na nete 20.06.2006 | 17:52chembro Používateľuvazoval si uz nad kombinaciou firefox+mplayer plugin?
-
Re: Re: video na nete 20.06.2006 | 21:45Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľpresne tak mplayer plugin pre firefoxa to krasne zvlada ... mne akurat nechce pustit telku na markiza.sk pricom na joj.sk aj ta3.com ide .. taky trosku blby problem, v com by to mohlo byt, neviete niekto?ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: video na nete 20.06.2006 | 23:13Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorchybaju kodeky pre WMV9 ?Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: video na nete 20.06.2006 | 23:42ventYl 2 x Slackware Používateľmne to ide presne naopak, joj a markiza ide, ta3 nie, ale viem, ze to je tym, ze ta3 pouziva nejaky AVI neviem aky streamovaci blud a na ten nemam kodek... skus si nainstalovat mplayer essential codecs z domovskej stranky...
-
-
Re: Re: video na nete 22.06.2006 | 16:34Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight PoužívateľA kdyz budes mit stesti, tak FF ani nebude moc padat, jako me :)-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-
-