instalacia Gentoo + usb zariadenia
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: instalacia Gentoo usb zariadenia 20.06.2006 | 23:40chembro Používateľnaco ti je externa klavesnica a mys pri instalacii? preco nepouzivas obycajne instalacne CD ale Live?? Pekne do konzoly a step-by-step ako je to v navode.
-
Re: Re: instalacia Gentoo usb zariadenia 20.06.2006 | 23:57Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľale mne ani install cd nenabootuje pri usb myske ... po instalacii sa ta klavesnicka aj myska rozbeha???ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: instalacia Gentoo usb zariadenia 21.06.2006 | 00:01Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľresp. live preto lebo som pred tyzdnom skusal len tak zo srandy a s install cd som ako zaciatocnik zrusil vsetky particie... tak som sa vratil k Ubuntu ... ale stale viac a viac sa pohravam s myslienkov gentoo kedze "3d plus myska problem iba v hrach/hre u teba"ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: instalacia Gentoo usb zariadenia 21.06.2006 | 00:02chembro PoužívateľNACO TI JE MYSKA PRI INSTALACII?? Gentoo != Suse . To nakonci budes ladit kernel a nastavenia v xorg.conf
-
Re: Re: Re: Re: instalacia Gentoo usb zariadenia 21.06.2006 | 00:06Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľo.k. diky idem skusit ... podla navodu odtialto ... keby som s niecim nevedel nijak rady tak sa ozvem diky zatial ...ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
-
-
-