napad na novu funkciu do shakala
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: napad na novu funkciu do shakala 23.06.2006 | 22:58Tomas Srnka NávštevníkHm, takze pred tym nez polozi dotaz prejde mu databazu FAQ\prispevkov s danou temou? Realne si to moc neviem predstavit, ale za pokus to stoji. Skusim este porozmyslat, ako by sa to dalo spravit, popripade skusenejsi by mohli pomoct :). Urcite v prvej verzii noveho fora to uz nebude, kedze tam dorabam vyhladavanie (+par drobnosti) a ide na linuxos.sk.
-
Re: Re: napad na novu funkciu do shakala 07.07.2006 | 21:52ops Používateľtreba spravit (databazu)slovnik pojmov (prave som ta odkopiroval) na tom priklade "nejde mi kluc usb" vyhlada databazu a ak najde slovo usb nemali by sa rozlisovat velke a male pismena. ano. mohla by byt databaza FAQ resp. HOWTO (to je to iste) ale mohlo by sa hladat aj vo fore. :)
-
Re: Re: napad na novu funkciu do shakala 07.07.2006 | 22:50Jaro NávštevníkPri vyhladavani by mohli pomoct funkcie match() against() + optimalizovanie databazi, aby to vyhladavalo aj bez diaktriky + non case sensitive
-
Re: Re: napad na novu funkciu do shakala 23.06.2006 | 23:21* Remus * NávštevníkAno Tomasko, tak to myslel. Ja si myslim ze to je dobry napad.
-
-