aky modem kupit?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: aky modem kupit? 01.07.2006 | 02:52David ubuntu 7.10 Používateľeste treba podotknut, ze ide o interny modem...pomohlo by ak by som si zaobstaral externy modem? na root.cz som cital, ze externe modemy su na tom vyrazne lepsie a funguju pod linuxom "skoro" na principe plug&play
-
Re: aky modem kupit? 01.07.2006 | 03:08xxx Návštevníknajlepsi by bol externy plne hardverovy so seriovym pripojenim (nie usb) , asi taky najdes uz len niekde v bazare a za malo penazi , a urcite nie si jediny co sa takto pripaja
-
Re: Re: aky modem kupit? 01.07.2006 | 09:54Attila NávštevníkAk už interný modem tak modem microcom desktop / k 56 Ja som ho rozchodil, ale dal mi zabrať. Ono je dôležité, aj akú máš distribúciu, mandriva 2006 powerpack , má v sebe cez služby dkms zabudované binárne ovladače aj pre doteraz penažne náročné driveri pre linux pre modem mercur s čipom conexicant /neviem či sa presne takto píše :)/ Radšej si kúp externy niekde v bazáry a máš fakt pokoj :)
-
Re: Re: Re: aky modem kupit? 01.07.2006 | 10:39David ubuntu 7.10 PoužívateľModem napriklad "Externý Microcom faxmodem - DeskPorte Pocket" alebo ostatne externe Microcom - casta ponuka, moze byt? alebo radsej iny typ
-
Re: Re: Re: Re: aky modem kupit? 01.07.2006 | 13:57eat Návštevníkopdoved: ziadny... modem je na dve veci.... kup si router napr. Micorocom 2651
-
Re: Re: Re: Re: Re: aky modem kupit? 01.07.2006 | 15:25David ubuntu 7.10 Používateľaz tak sa do toho nevyznam, ale ja sa pripajam (nemam inu moznost) cez dial-up. a neviem ci sa na to pripojim aj routrom...ak ano budem rad ak mi to vysvetlite.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: aky modem kupit? 01.07.2006 | 16:19WlaSaTy Návštevníkroutrom sa pripojis aj cez modem. ale router s analogovym modemom hladat v predajni na slovensku ... no comment. skor by som odporucal pozriet sa v bazaroch alebo po kamaratoch ci niekto nema stary faxmodem za par korun. ale aj s odskusanim, vsetci dobre vieme ze v telefonnej zasuvke je 60 voltov ale obcas tam prerazi aj viac :-)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aky modem kupit? 01.07.2006 | 17:09Linux Mint 18 Návštevník
-
-
-
-
-
-
-