triedenie emailu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: triedenie emailu 12.07.2006 | 00:59WlaSaTy Návštevník:musim spravit mailserver? ak chces mat lokalny postovy uzol, tak ano. posta sa da stahovat napriklad cez fetchmail a nad tym moze byt postaveny pop3/imap server. postovy klienti na uzivatelskych pocitacoch sa nan mozu priamo pripajat a tahat z neho postu. moznosti je skutocne vela, toto je len jedna z nich.
-
Re: Re: triedenie emailu 12.07.2006 | 01:19dodogo Knoppix, Debian, Slackware Používateľvdaka. myslel som ze pouzijem postfix. ale v podstate je mi to jedno. ALE! musim mat spusteny vlastny DNS?Prešov. Som Šarišan a som na to hrdý. :-)
-
Re: Re: Re: triedenie emailu 12.07.2006 | 01:35WlaSaTy Návštevníknie. i ked zavisi od topologie domacej (SOHO) siete. predsa len by bolo vhodne mat jeden linux ako fileserver/proxy+nat/dhcp+dns/email/... server.
-
Re: Re: Re: Re: triedenie emailu 12.07.2006 | 21:01dodogo Knoppix, Debian, Slackware Používateľnasiel som seriu clankov v INFOWARE. je to fajn popisane? no chyba mi cislo z augusta 2005. nema to niekto? bol by som vdacny za scan.. inak som z PO...Prešov. Som Šarišan a som na to hrdý. :-)
-
-
-
-