neda mi nereagovat 2 (PCBSD)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: neda mi nereagovat 2 (PCBSD) 16.07.2006 | 22:59uid0 Debian Používateľgratulujem. len si mohol uviest, ze to nie je distribucia linuxu.Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: neda mi nereagovat 2 (PCBSD) 16.07.2006 | 23:08david Debian Lenny Používateľlen som cakal ci sa ozves ;) jasne zalozena na freebsddreamwalker
-
Re: Re: Re: neda mi nereagovat 2 (PCBSD) 16.07.2006 | 23:11skywaker Návštevníkja nemam notebook a ani PCBSD ale FreeBSD 6.1 -ale chcem reagovat na to ze FreeBSD si dynamicky vytvara zariadenia v dev teda ak vyberies kartu tak sa dev odstrani a ak vlozis tak pribudne na prvej konzole by sa malo zobrazit co sa stalo. taktiez aj ked zavedies modul prikazom kldload tak ti ukaze co sa stalo na prvej kozole -- tato vec je naozaj super
-
Re: Re: Re: Re: neda mi nereagovat 2 (PCBSD) 16.07.2006 | 23:16uid0 Debian PoužívateľdmesgDebian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: neda mi nereagovat 2 (PCBSD) 16.07.2006 | 23:21uid0 Debian Používateľa doplnim, ze sa okrem logu zobrazuju v aktualnom textovom terminaleDebian. apt-get into it…
-
-
-
Re: Re: Re: neda mi nereagovat 2 (PCBSD) 16.07.2006 | 23:14uid0 Debian Používateľpre ludi, ktori hladaju tu pravu distribuciu je to dost podstatna informacia.Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: neda mi nereagovat 2 (PCBSD) 16.07.2006 | 23:22david Debian Lenny Používateľinak je strasne podobny winu dokonca tu funguje uninstal program cez Kmenu, aspon sa nemusi clovek bat napr Genuine hlasky ;) pri surfovanidreamwalker
-
Re: Re: Re: Re: Re: neda mi nereagovat 2 (PCBSD) 16.07.2006 | 23:23uid0 Debian Používateľmne vyhovuje apt viacDebian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: neda mi nereagovat 2 (PCBS 16.07.2006 | 23:34david Debian Lenny Používateľaj apt je v pohodke, kolko hlav tolko nazorov, viem ze ty ho nevyskusas, nemas preco, debian ti frci v pohode ale chcem sa ta opytat stahoval si si do neho aj novsi soft (vieme ako je to debianmi)dreamwalker
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neda mi nereagovat 2 ( 16.07.2006 | 23:46uid0 Debian Používateľmozes pouzitvat testing. instalacne CD je updatovane kazdy tyzden. ja pouzivam stable a backports (ok. priznavam - mixoval som trosku aj zdroje z testingu a unstable [deti, vy to neskusajte]) na multimedia tu mam debian-multimedia repozitar na xmms2 ich vlastny repozitar specialne pripady: * mplayer som kompiloval sam [nikto nevie lepsie nez ja co od neho chcem], pravidla na vytvorenie baliku su medzi zdrojakmi * gkrellxmms2 (plugin) som si kompiloval a vytvoril balicek checkinstallom * gkrellm-multiping dtto bohuzial nie vsetci vieme ako je to s debianmi [vid tvoj nazor na stary soft]Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neda mi nereagovat 16.07.2006 | 23:51borg Fedora Administrátorak chces mat najnonvsi soft, prejdi na unstable vetvu ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neda mi nereag 16.07.2006 | 23:55uid0 Debian Používateľa co experimental? :D unstable je len pre vyvojarov a testerovDebian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neda mi ne 16.07.2006 | 23:58borg Fedora Administrátorano to viem... ale je to sranda ju mat na notase :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-