otázočka ohľadom MAC adresy
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: otázočka ohľadom MAC adresy 18.07.2006 | 13:17borg Fedora Administrátorifconfig ethX hw ether AA:BB:CC:DD:EE:FF daj to nejakeho skriptu co sa ti spusta po starte
-
Re: Re: otázočka ohľadom MAC adresy 19.07.2006 | 17:03sano Návštevníkako som vravel skvôr, som totálny začiatočník. nemôžete mi poradiť ako na to? diky.
-
Re: Re: Re: otĂĄzoÄ?ka ohÄžadom MAC adresy 19.07.2006 | 17:46glumm Návštevníknajdi si v /etc script rc a tam to dopis.
-
Re: Re: Re: Re: otÄ�Ä�zoĂ�ďż˝ 21.07.2006 | 15:09sano Návštevníkdiky, už to funguje.
-
-
-
-
Re: otázočka ohľadom MAC adresy 18.07.2006 | 09:58glumm Návštevníkneviem z akeho dovodu potrebujes menit MAC address. MAC address je fyzicka address kazdej NIC a pre kazde zariadenie je jedinecna. viem ze niektore BIOS dovolovali zmenit MAC address, ale neviem ci je to tovj pripad.
-
Re: Re: otázočka ohľadom MAC adresy 18.07.2006 | 10:08sano2 Ubuntu 6.06 Používateľdelim sa s bráchom o jeden kábel na net, raz ho mám ja raz on. preto mením na svojom compe mac. to je vše. apropo na win ostave adresa zmenená bez problémov.
-
Re: Re: Re: otázočka ohľadom MAC adresy 18.07.2006 | 11:50jancici Návštevníkmenis MAC kvoli tomu ze provider ti da IP podla MAC, alebo provider ma zapnuty MAC filtering. nejako som si nevsimool aku mas distribuciu? musis pohladat script ktory startuje siet a k nemu configurak, tam by to mohlo byt, v debiane a v gentee to ide.
-
-
-