Wifi a ADSL na LINUXE
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
???? 17.03.2005 | 16:26Jules NávštevníkOdpovedá vôbec niekto ?? ? Prestáva ma to baviť s týmto LINUXom...heh a to som ani nezačal...
-
Re: Wifi a ADSL na LINUXE 17.03.2005 | 17:12d Návštevníkrouter by slapat mal....ale s tou wifi kartou ti neviem poradit...skus nejaku stranku vyrobcu...
-
Re: Re: Wifi a ADSL na LINUXE 17.03.2005 | 18:18Jules NávštevníkJo, díky. Uvidíme, vieš mne sa Linux strašne páči, nechcem sa kôli hardware na to vykašlať... Nevieš o najakej elektronickej príručke ako inštalovať a takéto veci ? Proste nejaká Linux knižka, neviem či to vôbec bude na stiahnutie...?
-
Re: Re: Re: Wifi a ADSL na LINUXE 17.03.2005 | 21:05smolko Ubuntu Používateľja mam router d-com od nextry na suse 9.2 a je to v pohode. pokial je ten tvoj router (co je:), cez ethernet tak nieje problem, len si ho nakonfiguruj rovnako ako na windowse. wifi> mozno ti pomoze http://pcburn.com/article.php?sid=329
-
-
Re: Re: Wifi a ADSL na LINUXE 17.03.2005 | 20:40d Návštevníknie je nic univerzalne akurat pozri "manualy" na tejto strane tam je linux dokumentacny projekt....rady ku kompilacii. ale myslim ze najviac ti aj tak pomoze iba forum...
-
Re: Re: Re: Wifi a ADSL na LINUXE 18.03.2005 | 09:31Jules NávštevníkYo paráda chalani, díky moc, díky.
-
Ovládač stiahnutý 18.03.2005 | 09:47Jules NávštevníkNo stiahol som to, je to napísané v Céčku, idem sa na to kuknúť či to vôbec poriešim..heheh.....ja som zapalený začiatočník v Linuxe....ešte raz díky za tú stránku....
-
-
-
-