ako nastavim APM alebo APCI (vypinanie PC)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypinanie PC) 27.07.2006 | 19:52hafik Slackware 10.2 Používateľnajprv treba povolit APM, APCI v jadre.
-
Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypinanie PC) 27.07.2006 | 20:02uid0 Debian PoužívateľACPIDebian. apt-get into it…
-
Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypinanie PC) 27.07.2006 | 20:26Peter Rozum Arch Linux Používateľok ako to povolim?Everything is proceeding as I have foreseen.
-
Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypinanie PC) 27.07.2006 | 21:45hafik Slackware 10.2 PoužívateľMusis mat zdrojove kody jadra. Postup: 1) cd /usr/src/linux -zdrojaky jadra 2) make menuconfig -spustenie konfiguracneho menu 3) make dep clean bzlilo modules modules_install -kompilacia jadra 4) reboot -hotovo Samozrejme ze v dvojke povolis ACPI. Viac informacii o kompilasii jadra najdes tu, , alebo tu.
-
Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypinanie PC) 28.07.2006 | 11:13Peter Rozum Arch Linux PoužívateľVdaka. Idem sa do toho pustitEverything is proceeding as I have foreseen.
-
Re: Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypinanie 28.07.2006 | 11:28ludo Návštevníkna nove jadro staci make & make modules_install a pred rebootom by som jadro pridal do bootloadru:))
-
Re: Re: Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypin 29.07.2006 | 07:59hafik Slackware 10.2 PoužívateľKed ma lilo tak: make modules_install bzlilo a do bootloadru sa mu to da same.
-
Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypin 31.07.2006 | 13:25Peter Rozum Arch Linux PoužívateľOk. Vdaka. Precital som si par clankou o kompilovani jadra ale bojim sa do toho pustit... este nemam take skusenosti a vlastne ani poriadne neviem co mam za HW :) , pravdepodobne by som kernel zle nakonfiguroval no tak to necham na neskor :(Everything is proceeding as I have foreseen.
-
Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypin 31.07.2006 | 13:27uid0 Debian Používateľto vazne tam uz nemas zakompilovane? hmm...Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypin 31.07.2006 | 13:38Peter Rozum Arch Linux Používateľprepac ale presiel som z windowsu, O niektorych veciach nemam paru a nechem travit kopu casu metodou pokus-omyl hlavne ked ide o jadroEverything is proceeding as I have foreseen.
-
Re: Re: Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI (vypin 31.07.2006 | 15:24uid0 Debian Používateľale kernel z distra, to je mi divneDebian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI (v 31.07.2006 | 21:54hafik Slackware 10.2 PoužívateľKernel v slackware nema standardne zapnutu podporu APM ani APCI. Treba to riesit dodatocne. Co sa tyka kompilacie nieje sa coho obavat. Standardne volby zostanu nezmenene, ty iba pridas podporu ACPI a znova prekompilujes jadro. Neboj sa toho. Nieje to nic zlozite.
-
Re: ako nastavim APM alebo APCI 31.07.2006 | 22:31Ludo NávštevníkPripadne pouzi skript genkernel (najdes ho asi v zdrojakoch) Tenby tomal v podstate vsetko spravit za teba
-
Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI 31.07.2006 | 23:04uuu Návštevníka ked si to instaloval tak si si vybral to spravne jadro s podporou acpi? Tusim by tam malo byt na vyber bareacpi.i. Takze ziadne kompilovanie jadra nie je potrebne ,len nainstalovat s tym spravnym jadrom
-
Re: Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI 31.07.2006 | 23:22hafik Slackware 10.2 PoužívateľNevidim zmysel vtom aby znova nainstaloval linux, ked staci iba prekompilovat jadro. Je to otazka piatich minut.
-
Re: Re: Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI 31.07.2006 | 23:28uuu Návštevníkpisem to len preto ze autor otazky ako ma uvedene len zacina s linuxom a takto je to zrejme jednoduchsie a este urcite preinstaluje system pri uceni sa vela krat
-
Re: Re: Re: Re: Re: ako nastavim APM alebo APCI 04.08.2006 | 00:32Peter Rozum Arch Linux PoužívateľVdaka bareacpi.i by to vyriesil ale potrebujem podporu pre SATA disky takze aj tak sa budem musiet pohrat s tou kompilaciou.Everything is proceeding as I have foreseen.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-