mp3 prehravac
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: mp3 prehravac 14.08.2006 | 19:39Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorstlac CTRL+H a zmaz adresar .Trash(nieco). Ono si totiz tie "zmazane" subory prehadzuje len do kosa, ktory ti umiestni v aktualnom adresari, takze potom mas na mp3 0 pesniciek a 0 MB volenho miesta :)).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: mp3 prehravac 14.08.2006 | 20:10hacker Návštevníkno hej ale mne to islo aj tak ze som si klikol na ikonu prehravaca a dal som umount a vtedy mi zacalo zapisovat vsetky pesnicky a vymazalo co sa vymazat malo teraz mi to pise chybu. umount: it seems /media/usbkey is mounted multiple times Tak neviem co mam spravit a v fstabe to mam takto /dev/sdb /media/usbkey vfat auto,user,sync 0 0 Poradte ak mozete. Dik
-
Re: Re: mp3 prehravac 14.08.2006 | 20:19hacker Návštevníka preco sa mi to chova ako jednotkove usb ked mi to slo ako dvojkove? Nechapem strasne dlho mi to kopiruje pesnicky
-
-
Re: mp3 prehravac 14.08.2006 | 23:41uid0 Debian Používateľdmesg | grep sda pravdepodobne to bude sda. vyskusaj pripojit particiu sda1 mkdir /mnt/usb mount -t vfat /dev/sda1 /mnt/usbDebian. apt-get into it…
-
Re: Re: mp3 prehravac 14.08.2006 | 23:42uid0 Debian Používateľale neviem ako odrbat to automaticke pripajanie. skus dat na zaciatok toho riadku v fstab #Debian. apt-get into it…
-
-