Problrm s posielanim a prijimanim posty!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Problrm s posielanim a prijimanim posty! 24.08.2006 | 14:43Nipo NávštevníkNooo, problemov moze byt viac.. Hned prvy, preco pouzivas sendmail ? co takto Postfix, alebo QMail ? No skus podrobnejsie
-
Re: Re: Problem s posielanim a prijimanim posty! 24.08.2006 | 15:00ma3ix Red Hat 9 PoužívateľNo, uz sa mi to asi podarilo, ako tak rozbehat. No lebo som mal knihu v ktorej bol sendmail. 1. Ked poslem mail tak sa mi ako odsielatel ukaze tomas@ns1.tohos.sk ale malo by tam byt @tomas.sk, ako to mam a kde to mam nastavit.
-
Re: Re: Problem s posielanim a prijimanim posty! 24.08.2006 | 15:11ma3ix Red Hat 9 PoužívateľNo, uz sa mi to asi podarilo, ako tak rozbehat. No lebo som mal knihu v ktorej bol sendmail. 1. Ked poslem mail tak sa mi ako odsielatel ukaze tomas@ns1.tohos.sk ale malo by tam byt @tomas.sk, ako to mam a kde to mam nastavit.
-
Re: Re: Problrm s posielanim a prijimanim posty! 24.08.2006 | 15:19ma3ix Red Hat 9 PoužívateľSorry za to opakovanie, najako mi to blblo. Teda takto presne. Mam linux zapojeny do siete kde je este dalsi postovy server (xc) a moj pocitac, ten funguje ako ma. Ked poslem postu z linuxu na ten server xc tak pride normalne. Ale ked chcem odoslat mail z xc na linux tak sa nedoruci. Ked dam v Outlooku poslat z linuxu na xc tak sa tiez nedoruci, aj ked dam v outlooku poslat z xc na linux sa nedoruci.
-
-