FreeBSD problém s inštaláciou
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: FreeBSD problém s inštaláciou 24.08.2006 | 18:39borg Fedora Administrátorskus instalnut NetBSD a vyber si kernel oznaceny ako GENERIC_LAPTOP.
-
Re: FreeBSD problém s inštaláciou 24.08.2006 | 19:59m Návštevníkmam podobny problem s freebsd 6.1 (takisto aj s freesbie , frenzy , olivebsd) , ale nemam notebook . Instalacia skonci tak ze zamrzne vzdy na inom mieste klavesnica a je koniec.Raz sa to aj podarilo nainstalovat ale po nabehnuti to tiez zamrzlo. Doska je s nforce2 cipom.
-
Re: FreeBSD problém s inštaláciou 24.08.2006 | 20:14borg Fedora Administrátoreste ma napadlo, skusal si bootovat s roznymi volbami (safe mode, so zakaznym acpi)?
-
Re: Re: FreeBSD problém s inštaláciou 24.08.2006 | 20:43Vlado NávštevníkÁno, to vyskúšal som všetky ponúknuté možnosti a vždy to skončilo totálnym ztuhnutím. Stuhne to vždy rovnako hneď po akejkoľvek voľbe z bootovacieho menu.
-
Re: Re: FreeBSD problém s inštaláciou 24.08.2006 | 23:35Vlado NávštevníkO problémoch s ACPI som čítal na viacerých fórach, ale v BIOSe sa mi vypnúť nedá /tam na nastavovanie nie je skoro nič/ a pri boote som použil podľa návodu " unset acpi_load " ale nepomohlo ani to.
-
-