mikrovlnne pripojenie
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: mikrovlnne pripojenie 24.08.2006 | 21:54Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight PoužívateľJestli muzes pouzit PCI, tak ZComax xi-626 (pokud sezenes :)) To byly super karty :) PCMCIA nevim, ZComax delal xi-325, ale nevim, jak na tom byla.-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-
Re: Re: mikrovlnne pripojenie 24.08.2006 | 22:37slackware Návštevníkobecne je platne, ze linux komunita si vybira a podporuje levnejsi , hardware pokudsi nebudes vedet rady , muzes kouknout na http://www.abclinuxu.cz/hardware a najit , zjistit si tam ten svuj vyhlidnuty kousek
-
Re: Re: Re: mikrovlnne pripojenie 25.08.2006 | 20:04qw11 NávštevníkAk si dalej od vysielacej anteny budes potrebovat AP-cko a donho pripojis antenu.Do pc potom tahas klasicku siet ktore sa pripaja do sietovej karty. Ale najlepsie je informovat sa u prevadzkovatela tej siete. Ja osobne som takto pripojeny na 700m.
-
Re: Re: Re: Re: mikrovlnne pripojenie 26.08.2006 | 03:38Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight Používateľee... pokud ma dobrej signal na velkou vzdalenost, tak AP ani nic jinyho nepotrebuje. Tam spis jde o utlum na koaxu, pri nizsim signalu a nebo velky vzdalenosti pc od anteny. bridge nebo nejaky levny ap stoji par korun, ovislink vyrabi obstojny krabicky :)-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-
-
-
-
Re: mikrovlnne pripojenie 26.08.2006 | 04:12uid0 Debian Používateľnebude to tak, ze si antenu das na strechu, zapojis ju do access pointu/routeru a odtial si kludne mozes tahat UTP kabel? cize ako normalna LAN. nevidim dovod na WiFi sietovku.Debian. apt-get into it…
-