Co bezi na 8167 ?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Co bezi na 8167 ? 01.09.2006 | 16:36Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorZ googla som vycital, ze tam bezi nieco ako test rychlosti siete, takze je mozne, ze to robi tvoj provider :).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Co bezi na 8167 ? 01.09.2006 | 16:47stanley Ubuntu,Knoppix PoužívateľVdaka. Hned si to overim.
-
Re: Re: Re: Co bezi na 8167 ? 09.09.2006 | 01:23stanley Ubuntu,Knoppix PoužívateľZavolal som providerovi. Tvaril sa ze oni ziadne testy rychlosti siete nerobia ani nic ostatne na tomto porte. Ked som mu dal IP kompu odkial to ide - podla firestartera, zistil ze ten clovek ma kopec otvorenych pripojeni. Moze sa jednat o pokus nejakeho shareingoveho programu typu aMule nadviazat spojenie? Sam som mal nainstalovane aMule. V case pokusov o pripojenie vsak nebolo spustene. Zaujima ma o co vlastne islo.
-
Re: Re: Re: Re: Co bezi na 8167 ? 09.09.2006 | 02:00WlaSaTy Návštevníkport je len cislo sluzby a je jedno na co sa pouzije. vo svete existuju iba odporucania aby napriklad ssh bezalo na 22 (teda ftp-data). takze pokial ti firewal zachytil podozrivu akciu a pokusil sa zabranit moznosti zneuzitia, tak si splnil svoju pracu. ale tvoju otazku nechapem. tu u nas na konci mesta, na vypadovke pri jazere stavaju slecny pri ceste. minule som isiel okolo a videl som tam 80 rocnu babicku tahat vozik, znamena to ze je aj ona prostitutkou a svoje naradie ma v tom voziku? ps: nastat mohlo hocico. bud je niekto na okoli zavireny a ten port pouziva dany virus na komunikaciu, alebo ako si pisal, tak sa s tym portom dorozumieva nejaky ten p2p klient. a ze som uviedol priklady tcp sluzieb pri diskusii o udp? no a co.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Co bezi na 8167 ? 09.09.2006 | 02:20stanley Ubuntu,Knoppix PoužívateľUznavam, ze mnou napisany text vyznieva paranoidne. Na kompe sa vsak predtym udialo zopar zvlastnych veci a tak patram po pricine. Metaforu s babickou a prostitutkami som asi nepochopil. 80-rocna babicka ma byt port 80 na ktorom komunikuje http a z ktoreho nic nehrozi? Vdaka za reakciu.
-
-
-
-
-