Programovanie v OpenGL knihy
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Programovanie v OpenGL knihy 09.09.2006 | 18:58uid0 Debian Používateľsi blizko :) http://nehe.gamedev.net/ a niekde sa vala aj cesky preklad (ale neviem ci su tam vsetky tutorialy)Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Programovanie v OpenGL knihy 10.09.2006 | 14:28_Lenin NávštevníkKámo... díky :) Ale vieš, tu sa tiež riešilo niečo podobné len s knihou Mistrovství v C++ (ktorú by som mimochodom tiež chcel :D ) a tam to bolo ako pdf verzia... zatial to neHe.gamedev.net vyzerá ako tutoriály..ale zatím by hádam pomohlo, díky. A ten český preklad je na tú knihu BoGL GP ? Ak by niekto vedel niečo viac, tak napíšte..
-
Re: Re: Re: Programovanie v OpenGL knihy 10.09.2006 | 22:15uid0 Debian Používateľpreklad tych tutorialov. tu to je: http://nehe.ceskehry.cz/tut_obsah.phpDebian. apt-get into it…
-
-
-
Re: Programovanie v OpenGL knihy 09.09.2006 | 19:53Rixsus NávštevníkNa zaciatok Red book :) opengl.org ... staci pohladat na nete ... najlepsie cez p2p siet
-
Re: Programovanie v OpenGL knihy 10.09.2006 | 23:37borg Fedora Administrátorna root.cz tiez vysiel serial o opengl. skus pohladat
-
Programovanie v OpenGL knihy 13.09.2006 | 18:22_Lenin NávštevníkViete...potrebujem to preto, lebo idem vytvárať grafické aplikácie pomocou CINEMA 4D a C++ a s tým 3D Exploration, ktorý to prekonvertuje na OpenGL app. a v podstate idem vytvárať hry :D ...čiže akákolvek help je vítana :) ...a aj podpora je vítaná!
-
Re: Programovanie v OpenGL knihy 28.09.2006 | 13:19fero Návštevníkmam 106 mb (pred spakovanim) opengl tutorialov a aj prikladov (napr. maly kod co cita mapy z quake 3;). je to trochu starsie ale funkcne pokial neches OpenGL 2.0, napr. OpenGL Super Bible, OpenGL RedBook, NEHE, tutorial z ammo.cz (cesky)... ak chces mozem ti to niekde uploadnut.
-
Re: Re: Programovanie v OpenGL knihy 01.10.2006 | 19:59_Lenin NávštevníkAk bys uploadol, tak aj s návodom ako to stiahnúť :DDD
-
Re: Re: Re: Programovanie v OpenGL knihy 26.10.2006 | 17:11_Lenin NávštevníkDíky chlapci, za snahu mi pomocť..i keď som už ich našiel, cením si to.. Ale stále mám problém nájsť tu knihu More OpenGL Game Programming.. ak by ju niekto vedel nájsť alebo ju má v pdfku.. ozvite sa na ICQ 384-885-353
-
-
-
-
Re: Programovanie v OpenGL knihy 26.10.2006 | 17:14_Lenin Návštevníkhladajte na www.ebookshare.net :D
-
Re: Programovanie v OpenGL knihy 04.11.2006 | 18:18anonymous NávštevníkMistrovství v C++ zip-cca 175MB bez hesla http://www.megaupload.com/?d=Z3CHF1B0
-
Re: Re: Programovanie v OpenGL knihy 04.11.2006 | 22:52uid0 Debian Používateľtrochu uplne off topic, nie? :)Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Programovanie v OpenGL knihy 05.11.2006 | 11:09_Lenin NávštevníkRozhodne nie... :) Tú knihu som tiež VELMI zháňal, dík za ten link.. A teraz ako ťahať z Megauploadu a Rapidsharu: Mám také dva prográmky, kde hodíte link na daný súbor, a ono vám to vygeneruje direct link,čiže priamo link na daný súbor,a môžte začať sťahovať :DDD kdo ste tie prográmky, nech mi hodí maila a já mu ich pošlem (alebo hladajte MEGAUPLOAD / RAPIDSHARE LINK GRABBER) Ale teraz k mojej topic.. Tú knihu More OpenGL Game Programming fakticky súrne zháňam, ak ju niekto má, alebo link na download, prosím ozvite sa!
-
-
-