nefunguje su
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: nefunguje su 10.09.2006 | 20:00WlaSaTy Návštevníkpravdepodobne preto ze dany uzivatel nema opravnenie pouzit su. aku chybu to hlasi?
-
Re: Re: nefunguje su 10.09.2006 | 20:15fizzy Návštevníkchybu nehlasi len ked mam zadat heslo tak sa akoby zablokuje klavesnica a ja nemozem nic napisat
-
Re: Re: Re: nefunguje su 10.09.2006 | 20:42NMb Návštevníkmozno preto, ze heslo sa z bezpecnostnych dovodov pocas zadavania v shelli nezobrazuje (keby ti kukal niekto cez rameno apod. :) kludne ho po "su -" napis, a zmaackni entr . hopla, a si root
-
Re: Re: Re: nefunguje su 10.09.2006 | 20:44rooter Návštevníkchces povedat ze klavesy stlacas, a pismenka sa neobjavuju??? to je kvoli bezpecnosti predstav si ze sa objavuju a ked dopises stlac enter
-
Re: Re: Re: Re: nefunguje su 10.09.2006 | 20:46fizzy Návštevníkto ma mohlo napadnut dik uz to funguje
-
-
Re: Re: Re: nefunguje su 10.09.2006 | 20:57morpher Ubuntu Používateľjj, taketo dobre vtipky sa tu uz par krat vyskytli... skus len natukat to heslo a stlacit enter... ;-) ide o to, ze heslo pises, ale nevidis ho, kvoli bezpecnosti... :-)
-
Re: Re: Re: Re: nefunguje su 10.09.2006 | 20:59morpher Ubuntu Používateľasi som mal dat refresh pred odpovedou... ale co uz, aj to sa stava... :-)
-
-
-
-
Re: nefunguje su 21.10.2006 | 15:28fizzy Návštevníkpo pol roku pouzivania to zacalo znova blbnut ked zadam heslo tak mi vypise ze nespravne heslo skusal som ho zadat uz vela krat kontroloval som aj klavesnicu okrem toho ked to skusim viac krat tak ked sa odhlasim tak zacne vypisovat chybu a vypisuje ju do zblbnutia
-