Divne veci sa mi deju v linuxe!!!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Divne veci sa mi deju v linuxe!!! 21.09.2006 | 12:41nardew debian Používateľnenastavoval si firewall? naozaj nie je v logoch este nieco viac?
-
Re: Re: Divne veci sa mi deju v linuxe!!! 21.09.2006 | 12:44ma3ix Red Hat 9 PoužívateľNie nic som nerobil. Vcera to islo a dneska uz nie. Uz sa mi to stalo raz ale potom sa to samo opravilo, a neviem ako, ale dlho to trvalo. Potrebujem redu teraz. :D
-
Re: Re: Re: Divne veci sa mi deju v linuxe!!! 21.09.2006 | 13:14WlaSaTy Návštevníknakolko nepises aky mas pop3/pop3s server, tak ti mozem iba poradit aby si sa pozrel ci bezia dane instancie a ci su nie zaseknute. popripade ci nepocuva na danom porte nieco ine (netstat -a -t). predpokladam ze konfiguracia postoveho servra sa nemenila, ziaden upgrade nebol a inet daemon je v poriadku aj s konfigom. mozno pomoze dajmetomu restart danej sluzby.
-
Re: Re: Re: Re: Divne veci sa mi deju v linuxe!!! 21.09.2006 | 13:27ma3ix Red Hat 9 PoužívateľMyslim ze to je ipop3 daemon, restratoval som to niekolko razy aj cely server, a nic, stale 110nejde a 995 ide. Konfiguraciu som nemenil. A na tyvh portoch pocuva iba to co ma byt 110 pop3, 995 pop3s
-
Re: Re: Re: Re: Re: Divne veci sa mi deju v linuxe 21.09.2006 | 13:48ma3ix Red Hat 9 PoužívateľTak teda sm sa nasral a uz to ide. Zakazal som sluzby v xinetd.conf restartoval cely server a potom zapol a uz to pekne ide. Diky za rady.
-
-
-
-
-