Poradte aky linux na notebook Asus A9R
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Poradte aky linux na notebook Asus A9R 09.10.2006 | 10:39Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľSkus popisat co znamena "nepodarilo sa nainstalovat", mozno ti len nenabehli X, v tom pripade staci nastavit nejaky zakladny VESA driver a detaily doladit az potom.
-
Re: Re: Poradte aky linux na notebook Asus A9R 09.10.2006 | 10:43pe3k Debian, Feisty Používateľpresne tak. ja mam tiez asus a podarilo sa razdy linux nabehnut. napriklad suse ti pojde s parametrom irqpoll a Xka v ubuntu (starsie ako 6.06) idu s vesou alebo graf. ovladacmi
-
Re: Re: Re: Poradte aky linux na notebook Asus A9R 10.10.2006 | 03:02Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľco to je vlastne za NB ... popis ... hlavne graficku, a maticnu ... a tak dalej ... pre pokrocilejsich aj wifinu a tak ...ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
-
-
Re: Poradte aky linux na notebook Asus A9R 18.10.2006 | 20:00olfi Linux Mint Debian 1, Windows 7 Používateľtak som skusal nainstalovat linux na tento notebook a podarilo sa spustit Suse 10.1. nasiel vsetko co mam na notase. dosiel som v uvode az k rozdelenie disku. nasiel 3 particie Windows a nachystanu Swap particiu a samotny reiser. kedze nemam v notebooku disketovu mechaniku, potrebujem informaciu ako sa bude dat zmazat GRUB z bootovania, ked budem chciet zmazat Suse. na PC to riesim spustacou disketou Windows kde mam fdisk a prikazom fdis /mbr. dik za kazde info Ivan
-
Re: Re: Poradte aky linux na notebook Asus A9R 18.10.2006 | 20:48chembro Používateľomg. diskety su spinavy prezitok 20teho storocia, esteze FDD na laptopy uz nedavaju ( a ani 56kb modemy by nemuseli). Staci pouzit CD windowsu xp ale namiesto spustenia instalacie treba prejst do prikazoveho riadku a napisat FIXMBR
-
Re: Re: Re: Poradte aky linux na notebook Asus A9R 18.10.2006 | 21:15Ivan Návštevníkdik za info, idem instalovat Suse 10.1 alebo mam pockat na 10.2?
-
-
-
Re: Poradte aky linux na notebook Asus A9R 10.11.2006 | 11:45polish NávštevníkAhoj Ivane, mel jsem teed stejny problem. Pri bootu pridej na radek "acpi=off" a pojedes vyzkouseno u knoppixu a ubuntu. mej se fajn Polish
-