ubuntu/kubuntu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ubuntu/kubuntu 10.10.2006 | 17:19Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľcau fesak. ak chces nieco take, tak je to popisane v kazdom navode - napriklad ubuntu.kayle.sk mozes samozrejme pouzivat ubuntu a programy z KDE. nie je problemtlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: ubuntu/kubuntu 10.10.2006 | 19:37--- NávštevníkStano, ked uz to tak propagujes , ako sa da stiahnut v1.4 ? Vzdy je tam len odkaz na v1.3. Takze popracuj na tom.
-
Re: Re: Re: ubuntu/kubuntu 10.10.2006 | 20:39Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľstaci sa lepsie pozriet moj zlaty...tlačené knihy a e-knihy
-
-
-
Re: ubuntu/kubuntu 10.10.2006 | 19:06fathum Návštevníkv synapticu si vyhladaj balicek kubuntu-xxxxxx (neviem si spomenut na nazov, proste klucove slovo "kubuntu") a ten ti instalne software okolo KDE a dokonca dostanes pri instalacii moznost vyberu spravcu prihlasenia, ci budes nadalej pouzivat gdm, alebo kdm ....ja som to takto robil a v KDE som si odstranoval postupne nepotrebne gnome aplikacie ....no po case som sa opat vratil ku gnome .....k ubuntu to proste lepsie sedi :) a KDE aplikacie tam idu dost spolahlivo aj v gnome ...popravde v kubuntu som mal s KDE dost problemov, tak to bol z mojej strany logicky krok, ale rob ako uznas za vhodne, ako ti to bude najlepsie vyhovovat
-
Re: Re: ubuntu/kubuntu 10.10.2006 | 19:13Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľMáš zrejme na mysli kubuntu-desktop. Potom ho stačí v synapticu nájsť a nainštalovať alebo cez príkaz sudo apt-get install kubuntu-desktop :).
-
Re: Re: Re: ubuntu/kubuntu 10.10.2006 | 20:40fathum Návštevníkpresne to som myslel :)
-
-
Re: Re: ubuntu/kubuntu 10.10.2006 | 20:40Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľmoj clovek :)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: ubuntu/kubuntu 12.10.2006 | 15:44daniel.m Návštevníkdakujem hosi, skusil som, islo to, zostanem ja radsej pri ubuntu. Mohol som to pozriet aj v manuale, to je pravda. usetrili ste mi dost casu. dik, dm
-
-
-