BADMBR on disk 2
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
BADMBR on disk 2 27.10.2006 | 14:38KillerBee Návštevníkmam aj live linux (SLAX) ked to pomoze...
-
Re: BADMBR on disk 2 27.10.2006 | 16:06meno Návštevníktrochu teraz trepnem somarinu asi ale zrejme( isto podla bootu do windoze ) sa ti spisala mbr druheho disku( zrejme secondary ), a nie primary, kedze pri boote sa pozera na primary tak bolo by vhodne prepisat mbr primary disku nech dava na vyber... potom je ten druhy problem ze ten partition magic sa ti nejak nerozpoznava rozdelenie disku, teraz neviem ci myslis iba ze nevie najst particie( tie fatky by ti mal windoze spoznat ) alebo je podla neho tabulka disku posahana...
-
-
Re: BADMBR on disk 2 27.10.2006 | 16:01WlaSaTy Návštevníkskus si nastartovat slax, pozriet sa ci su tie disky OK fdisk -l, kazdy si pripoj a pozri ci tam mas to co si tam daval, kazdy odpoj a spusti nan kontrolu integrity (fsck). ak to bude ok, tak bude treba rucne nakonfigurovat boot manager a potom ho manualne nainstalovat.
-
BADMBR on disk 2 30.10.2006 | 07:50KillerBee NávštevníkVdaka za radu! Potom som dal ten linux na c-cko, vedla win xp a potom to uz slo. Tie fatkove hdd mi windoze naozaj spoznal... Uz mi nejde spustit len ta cast, kde som povodne chcel naistalovat fedoru. Vo win to nejde sformatovat, tak skusim v linuxe (prikazom fdisk -l ??).
-
Re: BADMBR on disk 2 30.10.2006 | 11:52WlaSaTy Návštevník:Vo win to nejde sformatovat, tak skusim v linuxe (prikazom fdisk -l ??). man man man fdisk man mkfs man google man gun
-
Re: Re: BADMBR on disk 2 30.10.2006 | 21:38dsp Návštevníkeste mozes skusit nainstalovat XOSL http://xosl.vos.sk/
-
-
-
-
Re: BADMBR on disk 2 30.10.2006 | 21:41Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorvaaaaaaaaaaa zasadna chyba! po instalacii linuxu NIKDY NIDKY NIDKY nespustaj partition magic (PM), to je sebevrazda (vlastna skusenost). Momentalne mozes preformatovat particiu pod winom v Devices manageri a potom sa hrat s PM a znovu tam nahodit linux a potom uz nepustaj PM nech sa deje, co sa deje.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-