ubuntu-instalacia-nerozpoznal cd mechaniku
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ubuntu-instalacia-nerozpoznal cd mechaniku 09.11.2006 | 16:03Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľUhm .... A nastavil si si v biose bootovanie z cdromu? inac ti to nepojde .. ja som mal takyto isty problem s kubuntu, ale ani po tom mi nesiel nainstalovat, skus si nastavit bios , neviem teraz kde presne to je ... ale viem ze tam mas tri miesta, prvu budes mat (asi) floppy, dalsie disk a tretie cd... tak prve presun na tretie a tretie na prve, teda , tak aby bol cd-rom na prvom mieste, uloz a skus instalovat zase, ale predpokladam ze bude chyba tam, kedze ho instalujes prvy krat .. Mnoho zdaruThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Re: ubuntu-instalacia-nerozpoznal cd mechaniku 09.11.2006 | 19:16WlaSaTy Návštevníkked mu to vypisalo "BUSYBOX V 1:1.1:3-2-UBUNTU3" tak mal zrejme nastaveny start z CD ktory sa aj vykonal. otazkou je ci to instalacne medium stiahol korektne a aj korektne vypalil.
-
Re: ubuntu-instalacia-nerozpoznal cd mechaniku 02.10.2007 | 23:49Johny Návštevníkmam ten isty problem...ked sa cd nabootuje a ukaze sa loko Ubuntu tak mi po chvily vyhodi to iste...v com to moze byt?
-
Re: ubuntu-instalacia-nerozpoznal cd mechaniku 03.10.2007 | 01:01Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľskusal si kontrolu media na chyby?tlačené knihy a e-knihy
-
-
-
-
Re: ubuntu-instalacia-nerozpoznal cd mechaniku 03.10.2007 | 18:02kaseris Návštevníkaky mas motherboard? mal som podobny problem s debianom.tiez cacalo bootovat a instalovat a nakoniec pytalo ovladac na cd rom.stable verzia nepoznala na doske nejaky radic.takze som musel stiahnut unstable ,kde uz bola podpora toho radica.
-
Re: ubuntu-instalacia-nerozpoznal cd mechaniku 04.10.2007 | 13:39paradox Používateľmne to robilo ubuntu 7.04 dal som na mechanike aj disku cabel select / cs .. nie primary ani slave / a cuduj sa svete instalacia prebehla
-