suse - ubuntu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: suse - ubuntu 08.11.2006 | 10:58hacker666 kubuntu 6.10 Používateľchces si tam nechat aj suse???ak nie,tak ho nejako zmaz a jednoducho nainstaluj ubuntu.a windows pojde v pohode.aspon mne siel
-
Re: suse - ubuntu 08.11.2006 | 12:24Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľubuntu nainstaluj na disk, kde je teraz suse. takze budes mat potom ubuntu a windows. zavadzac sa sam upravy :)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: suse - ubuntu 09.11.2006 | 21:41amigo Návštevníkdiki moc
-
-
Re: suse - ubuntu 09.11.2006 | 22:00- Návštevníkpreco si vsetci zacinajuci pouzivatelia linuxu myslia ze im to nejako ovplyvni chod win? to je ako ked mam auto skoda a potom si kupim este mercedes tak ten mercedes nema ziaden vplyv na chod mojej skodovky!
-
Re: Re: suse - ubuntu 10.11.2006 | 00:30-- NávštevníkPokial si ten mercedes nezaparkujes pred garaz v ktorej mas skodovku ;-)
-
Re: Re: Re: suse - ubuntu 10.11.2006 | 01:23tulenik Návštevníkvelmi trefne povedane :))
-
Re: Re: Re: Re: suse - ubuntu 10.11.2006 | 10:46Srigi NávštevníkRadsej by som do garaze daval ten Mercedes = default: Ubuntu. ;-)
-
-
-
Re: Re: suse - ubuntu 10.11.2006 | 15:12--- Návštevníkkolko bolo otazok ako sa dostanem do windows po instalacii noveho ubuntu? Dost ich bolo a slepo sa spoliehat ze linux nic z windowsom nespravi je niekedy tazke.
-
Re: Re: Re: suse - ubuntu 11.11.2006 | 13:54tulenik Návštevníks windows ti nic nespravi, len moze urobit nepekne veci so zavadzacom, aj dnes (a lahko!) natrafis na distribuciu ktora nedokaze regulerne skonfigurovat zavadzace pre beginnera taka rucna konfiguracia nemusi byt prave najjednoduchsia, ja som pred par dnami prvy raz v zivote prekonfigurovaval grub (doteraz som bol bud na LILO alebo som na zavedenie linuxu pouzival NT bootloader) a nebolo to celkom elementary (hoci vdaka skusenostiam som v podstate "uhadol" co s tym za par sekund, ale beginner by myslim slusne vytvrdol) ale na druhej strane, boot z win CD -> opravit -> konzola -> heslo -> FIXBOOT -> FIXMBR -> reboot a sme z najhorsieho vonku ;)
-
-
-
Re: suse - ubuntu 11.11.2006 | 16:02amigo Návštevníkmne islo o zavadzac viem, ze z winom to nic nespravi som sa zle vyjadril ale aj tak dik vsetkym
-