Wimax v ubuntu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Wimax v ubuntu 23.12.2006 | 11:05motofun Návštevníkmusíš v konzole zadať: sudo pppoeconf prebehne instalaácia zariadenia napr. eth0 a pod, záleží koľko ich máš. Do username zadáš prístupové meno wimaxu Do password zadáš heslo ostatné od entruj a máš to....
-
Re: Wimax v ubuntu 23.12.2006 | 11:06motofun Návštevníkmusíš v konzole zadať: sudo pppoeconf prebehne instalaácia zariadenia napr. eth0 a pod, záleží koľko ich máš. Do username zadáš prístupové meno wimaxu Do password zadáš heslo ostatné od entruj a máš to....
-
Re: Wimax v ubuntu 15.10.2007 | 21:07stanley999 Používateľzdar.. ja mam tiez tento isty problem, nejde mi wimax net pod ubuntu.. dal som prikaz "sudo pppoeconf", vyskocila modra obrazovka s moznostami YES NO, dal som YES prebehol neaky test ci co a pak vypisalo ze sa to nemoze konektnut.. kde moze byt problem.. please, help me...
-
Re: Wimax v ubuntu 15.10.2007 | 21:59Jaroslav Bernát BackTrack 3 Používateľskús sa pohrabať v /etc/pppked nevieš, tak nefušuj
-
Re: Wimax v ubuntu 15.10.2007 | 22:59stanley999 Používateľbrate, nie som manik moc do linuxu, co tam mam porobit? na co sa mam zamerat? dik
-
Re: Wimax v ubuntu 15.10.2007 | 23:03Jaroslav Bernát BackTrack 3 Používateľtakže ja ti moc neporadím kedže neviem aky to maš net ...ale najdi si nejaký navod a hladaj ako by mali vypadať dvôležité konfiguráky sietového spojenia ,,,ked najdeš porovnaj to svojímy :)ked nevieš, tak nefušuj
-
-
-
-
-