SAMBA Share an winXP
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
SAMBA Share an winXP - dodatok 11.11.2006 | 21:42bublifuk NávštevníkSamba log mi vypisuje> [2006/11/11 20:28:12, 0] nmbd/nmbd_browsesync.c:find_domain_master_name_query_fail(353) find_domain_master_name_query_fail: Unable to find the Domain Master Browser name BLOK1 for the workgroup BLOK1. Unable to sync browse lists in this workgroup. a WinXP mi pisu> Viacnasobne pripojenia jedneho pouzivatela na server alebo zdielany prostriedok s pouzitim viacerych mien pouzivatela nie je dovolene. ...ale ja potrebujem sa pripojit na niekolko zdielanych adresarov zo Samby, ktore maju rozne pristupove username/passw... help plz...
-
Re: SAMBA Share an winXP - dodatok 12.11.2006 | 00:52WlaSaTy Návštevníka aka je definovana pracovna skupina ak nie BLOK1? popripade domain master, local master, wins alebo PDC :-)
-
Re: Re: SAMBA Share an winXP - dodatok 12.11.2006 | 11:00bublifuk Návštevníktakto to mam n konfigu napisane..... [global] workgroup = BLOK1 server string = ServerB Blok1 security = user hosts allow = 127. 192.168.1. printcap name = cups log file = /var/log/smb/samba.%m socket options = TCP_NODELAY local master = yes wins support = yes os level = 99
-
Re: Re: Re: SAMBA Share an winXP - dodatok 12.11.2006 | 14:16WlaSaTy Návštevníkmimochodom, nemal by tam byt domain master? typnem si ze ti tam bude chybat viacej veci. skus sa pozret napriklad sem: http://www.abclinuxu.cz/data/kantar/smb.conf
-
Re: Re: Re: Re: SAMBA Share an winXP - dodatok 13.11.2006 | 12:23bubifuk Návštevníktahnks, uz som to rozchodil fakt tam toho dost chybalo cim viac prenikam do tajov linuxu tym viac nadobudam presvedcenie ze gatesove win su o nicom...
-
-
-
-
-