Problem s internetom Mandriva 2006
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Problem s internetom Mandriva 2006 13.11.2006 | 14:59WlaSaTy Návštevníkpokial clovek potvrdi akukolvek zmenu v nastaveniach siete pomocou mindrake control centra, tak sa vykona restart prislusneho sietoveho rozhrania (to bol ten prikaz sh /etc/init.d/network restart, respektive service network restart). Otazkou je ci si nahodou nemenil nejake zavazne nastavenia ktore mozu viest k znefunkcneniu siete. sme ludia a preklepy sa robia ... k tomu aby sa dalo aspon nieco poradit je potrebne vediet co je to za sietovku, ako a kam je pripojena, popripade aj cez co - niekedy robi problem aj postarsi switch alebo zalomeny kabel ... s tym sa nie vzdy dokazu vysporiadat ovladace sietovky. a samozrejme aka je verzia jadra a ako sa maju pripadne zaplaty na system. viem ze by sme mohli najst v diskusii tvoju povodnu otazku, ale akosi ... zdrzim sa komentara ps.: ak ti pripada ze je linux na obtiaz, tak my ta ho nenutime pouzivat. pises ze ta siet funguje na windows a licenciu mas urcite zakupenu, takze nevidim problem. teda ano, ale o tom pomlcim ...
-
Re: Re: Problem s internetom Mandriva 2006 13.11.2006 | 23:14sam12 NávštevníkIde o to, ze ja Linux chcem pouzivat, ale momentalne slabo funguje. Nejde o to ci ma do toho nuti nieco/niekto... sotva by som to tu predsa skoro dva mesiace riesil... :-)
-
Re: Re: Re: Problem s internetom Mandriva 2006 14.11.2006 | 18:34WlaSaTy Návštevníkkazdy operacny system niekedy slabo funguje. Radi by sme ti pomohli, ale akosi sa nam nechce hladat povodnu otazku kde je popis. Akosi vidime ze ani tebe, takze asi ani tebe. Smola ze bez zakladnych informacii sa neda poradit.
-
-
-