VSFTPD ako spustit a nasledne sa pripojit nan
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: VSFTPD ako spustit a nasledne sa pripojit nan 16.11.2006 | 15:15uid0 Debian Používateľmusis v konfiguraku nastavit, aby sa spustal stand-alone (tusim tam je taka moznost zakomentovana), alebo si to musis nastavit v inetd. pripadne nainstaluj twoftpd, ten som bezproblemovo bez konfiguracie spustil, ked som bol v nudzi... a - ano, presne takym sposobom sa na FTP mozes pripojit :)Debian. apt-get into it…
-
Re: VSFTPD ako spustit a nasledne sa pripojit nan 16.11.2006 | 16:59Frantisek Klabzuba Debian Používateľpozri nastavenie /etc/inetd.d (pozor, nie /etc/init.d) alebo /etc/xinetd.d. Malo by tam byt nastavenie ssh servra. Okopiruj to, premenuj na vsftpd, trochu uprav a mohlo by to ist. Ja mam v /etc/xinitd.d/vsftpd toto: service ftp { # server_args = # log_on_success += DURATION USERID # log_on_failure += USERID # nice = 10 socket_type = stream protocol = tcp wait = no user = root server = /usr/sbin/vsftpd }
-
Re: VSFTPD ako spustit a nasledne sa pripojit nan 16.11.2006 | 18:45Cv@cho Návštevníkpodarilo sa vyriesit jednoducho: v gafickom rozhrani com si spustil sluzby a zistil som ze nemam povoleny XINETD tak som ho povolil a NASTARTOVAL a hned sa to rozbelo este sa chcem spytat ako presmerujem FTP do priecinka na lokalnom disku napr chcem aby ked sa pripojim na FTP ma to hodilo do priecinka \"ZDIELANE_DATA/MP3\" a este jedna vec kde nastavim uzivatelov ? lebo v subore mam uzivatela Cvacho ale neviem ako mu priradit heslo, chcem aby k FTP mal pristup len tento user a aby mal povolene vsetky prava teda READ/WRITE/MAKE
-
Re: Re: VSFTPD ako spustit a nasledne sa pripojit 16.11.2006 | 19:19jariq NávštevníkMyslim ze som v jednom starsom clanku uviedol takmer vsetko na co sa pytas http://www.jariq.sk/item-8.html
-
Re: VSFTPD ako spustit a nasledne sa pripojit 15.04.2007 | 01:58zemkooo openSUSE, PC-BSD PoužívateľPocuj ta tvoja stranka vyzera celkom fajn !
-
-
-