C++ programovanie v linuxe
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: C programovanie v linuxe 23.11.2006 | 00:15Wan_L Návštevníksry nenapisalo cele kvoli "
-
Re: Re: C programovanie v linuxe 23.11.2006 | 00:16Wan_L Návštevníksry nenapisalo cele kvoli "
-
Re: Re: Re: C programovanie v linuxe 23.11.2006 | 00:17Wan_L Návštevníksry nenapisalo cele kvoli #include using namespace std; int main() { cout "Hello."; cout "\n"; return 0; } za cout su dve zobakove zatvorky ale ix tu nepise ... ulozim ako hello.cpp potom: root@darkstar:/programovanie# ls h* h.c h.cpp h.c~ hello* hello.cpp hello.cpp~ program* program.c program.c~ root@darkstar:/programovanie# g++ -o hello hello.cpp hello.cpp:8:2: warning: no newline at end of file root@darkstar:/programovanie# poradte co spravit vypada to vsetko byt ok..thx =)
-
Re: Re: Re: Re: C programovanie v linuxe 23.11.2006 | 01:07david Návštevníkak sa dobre pamatam tak bolo treba za poslednym } dat este enter, proste to odriadkovat, vlozit este 1 prazdny riadok a skus znova skompilovat
-
Re: Re: Re: Re: C programovanie v linuxe 23.11.2006 | 01:22borg Fedora Administrátorvsak to mas len warning.
-
-
-
-
Re: C programovanie v linuxe 23.11.2006 | 09:32Frantisek Klabzuba Debian Používateľna koniec suboru pridaj este jeden prazdny riadok
-
Re: Re: C programovanie v linuxe 23.11.2006 | 16:01Wan_L Návštevníkok uz to ide...dikes!!
-
Re: C programovanie v linuxe 13.12.2006 | 19:11Lukáš Ubuntu 9.10 PoužívateľMal by som taku malu otazocku. Ake take skusenosti s jazykom c mam, len by som si chcel spravit nejaku aplikaciu trochu graficky. Nemam namysli nejake okno s klikatkami (ako sa robi za pomoci Qt, gtk, wxwidgets, ....) ale nejaku konzolovu srandu podobnu ako midnight commander. (Taku ... no... dosovsku grafiku) Teda, neviem ako zacat, len by som poprosil o tie spravne slovicka do google. Neviem ako sa to vola, co zadat do google. Ja si to uz nastudujem.Juchúúú! Písmenkujem na lukas.cerro.sk
-
Re: Re: C programovanie v linuxe 13.12.2006 | 19:20Peter Rozum Arch Linux Používateľpopozeraj sa po kniznici ncursesEverything is proceeding as I have foreseen.
-
Re: Re: Re: C programovanie v linuxe 13.12.2006 | 19:27Lukáš Ubuntu 9.10 PoužívateľDakujem, to je presne onoJuchúúú! Písmenkujem na lukas.cerro.sk
-
Re: Re: Re: Re: C programovanie v linuxe 13.12.2006 | 19:39uid0 Debian Používateľalebo Slang :)Debian. apt-get into it…
-
-
-
-
-
-