direct rendering no
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: direct rendering no 25.11.2006 | 17:30jj Návštevníktak je zrejme ze 3D nefunguje ake je to distro?
-
Re: Re: direct rendering no 25.11.2006 | 17:34majo984 Návštevníkmandriva 2007 free dokonca aj cedega vypise ze direct rendering no ale open gl akceleracia yes...
-
Re: Re: Re: direct rendering no 25.11.2006 | 17:38majo984 Návštevníkaby som nezabudol, je to 64bit...
-
-
-
Re: direct rendering no 29.11.2006 | 21:39REONxsp NávštevníkRozdiel v direct a indirect renderingu spociva hlavne v tom, ze direct rendering nepotrebuje X server na rozdiel od indirect renderingu, ktory X server potrebuje (funguje cez neho). Zavisi to od architektury ovladacov. Napr. AIGLX je indirect rendering (Accelerated indirect GLX). Napis, ci Ti idu 3d akcelerovane hry (Quake2.3.4, Doom 3...) a ak ano, potom Ta to nemusi trapit. Aku mas graficku kartu a distribuciu? Napr. ak pouzivas Compiz/Beryl na 3D desktop, vseobecne sa odporuca pouzivat AIGLX, aj ked ja mam pocit, ze cez GLX mi funguje lepsie... To moze byt ale relativne.
-
Re: direct rendering no 29.11.2006 | 22:09REONxsp NávštevníkAk mas nVidia kartu a pouzivas BETA ovladace od nVidie (9742), 3d akceleracia Ti pod Cedegou ani pod Wine pravdepodobne nepojde. Je to oficialny bug. Ja pouzivam 9625 (BETA) a funguje mi vsetko (3D hry, 3D desktop...). v GLXINFO mam direct rendering: Yes. Pozri sa v ./etc/X11 do xorg.conf, ci tam mas vratane vsetkeho :-) v jednotlivych sekciach aj toto: Section "ServerLayout" Option "AIGLX" "true" Section "Module" Load "glx" Section "Device" Driver "nvidia" Section "Screen" Option "AddARGBGLXVisuals" "true" Option "AllowGLXWithComposite" "true" Section "Extensions" Option "Composite" "enable"
-
Re: Re: direct rendering no 01.12.2006 | 14:23UBUNTU Návštevníkno i ja mam taky problem v ubuntu... dam skontrolovat ci boli ovladace spravne nainstalovanie pomocou prikazu DISPLAY=:0.0 glxinfo |grep rendering a vypise mi direct rendering no ... ako mam to opravit ? distro UBUNTU .. grafickka GeForce 6600 vopred dik
-
-