Anketa na Shakal :)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 17:20nardew debian Používateľmyslim ze to bude naschval a ze to je nastavitelne podla druhu ankety, lebo raz vyhovuju raido buttony, inokedy checkboxi
-
Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 17:30uid0 Debian Používateľtak sa sem votrem s poziadavkou na zmenu farebnej schemy :) co tak oranzova na ciernom?Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 17:35uid0 Debian Používateľehm - smiley, is a sequence of ordinary printable characters. co maju znamenat tie obrazky? a tiez to ma prilis velke zahlavia prispevkov.Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 18:07Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľReagujem na temu ohladom zmeny farebnej schemy Pre admina Som ochotny poskytnut styleswitcher s cookies, ak by ste mali zaujem, icq 337205142 alebo napiste na email srponv@centrum.sk ...There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Re: Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 21:41Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorO farebnych schemach budeme este rozmyslat, zatial to tam implementovane nie je.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 21:50uid0 Debian Používateľa aby bolo jasno - ja som mal na mysli skor zmenu defaultnej schemy :)Debian. apt-get into it…
-
-
Re: Re: Re: Anketa na Shakal :) 12.12.2006 | 10:20Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorNa svoju staru stranku som kedysi robil styleswitcher, takze neni problem to hodit do shakala. Bohuzial som momendalne dost vytazeny, takze akosi na nic nemam cas :'(. Co sa tyka stylov mozno zavedieme nieco ako na abclinuxu.cz (vlastne css) + moznost vybrat zo stylov, ktore tam budu. Co sa tyka defaultnej farebnej schemy zatial neuvazujeme o zmene. Mozno sa neake zmenu udeju (hlavne ak sa nam nepodari urobit css v shakalovi tak aby fungovalo korektne aj v IE), ale to nemozem slubit.Chat
-
-
-
Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 21:38Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorJe to naschval lebo som sa pytal Mirca, ci funguju aj checkboxy, tak mi hned spravil ukazku :). Samozrejme, ze funguju aj radia.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Anketa na Shakal :) 07.12.2006 | 02:53- Návštevníklen nech sa uz cim skor podari shakal rozbehnut. VELMI chybaju hlavne nahlady pri posielani prispevkov do fora a komentarov.
-
-
Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 23:18hh Návštevníkmne v novom shakalovi chyba pri pisani komentaru vysvetlenie jednotlivych tagov ,ktore su tam uvedene.
-
Re: Re: Anketa na Shakal :) 11.12.2006 | 20:09Ľubor Návštevníkake je heslo k administracii na shakalovi?skusam ho ale neviem sa tam prihlasit
-
Re: Re: Re: Anketa na Shakal :) 12.12.2006 | 10:13Miroslav Bendik NávštevníkDefaultne heslo na administraciu je heslo ;)
-
-
-