Anketa na Shakal :)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 17:20
nardew debian Používateľ
myslim ze to bude naschval a ze to je nastavitelne podla druhu ankety, lebo raz vyhovuju raido buttony, inokedy checkboxi -
Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 17:30
uid0 Debian Používateľ
tak sa sem votrem s poziadavkou na zmenu farebnej schemy :) co tak oranzova na ciernom?Debian. apt-get into it…-
Re: Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 17:35
uid0 Debian Používateľ
ehm - smiley, is a sequence of ordinary printable characters. co maju znamenat tie obrazky? a tiez to ma prilis velke zahlavia prispevkov.Debian. apt-get into it… -
Re: Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 18:07
Dare_devil Debian, OpenSuse Používateľ
Reagujem na temu ohladom zmeny farebnej schemy Pre admina Som ochotny poskytnut styleswitcher s cookies, ak by ste mali zaujem, icq 337205142 alebo napiste na email srponv@centrum.sk ...There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people-
Re: Re: Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 21:41
Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátor
O farebnych schemach budeme este rozmyslat, zatial to tam implementovane nie je.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte-
Re: Re: Re: Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 21:50
uid0 Debian Používateľ
a aby bolo jasno - ja som mal na mysli skor zmenu defaultnej schemy :)Debian. apt-get into it…
-
-
Re: Re: Re: Anketa na Shakal :) 12.12.2006 | 10:20
Miroslav Bendík Gentoo Administrátor
Na svoju staru stranku som kedysi robil styleswitcher, takze neni problem to hodit do shakala. Bohuzial som momendalne dost vytazeny, takze akosi na nic nemam cas :'(. Co sa tyka stylov mozno zavedieme nieco ako na abclinuxu.cz (vlastne css) + moznost vybrat zo stylov, ktore tam budu. Co sa tyka defaultnej farebnej schemy zatial neuvazujeme o zmene. Mozno sa neake zmenu udeju (hlavne ak sa nam nepodari urobit css v shakalovi tak aby fungovalo korektne aj v IE), ale to nemozem slubit.Chat
-
-
-
Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 21:38
Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátor
Je to naschval lebo som sa pytal Mirca, ci funguju aj checkboxy, tak mi hned spravil ukazku :). Samozrejme, ze funguju aj radia.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte-
Re: Re: Anketa na Shakal :) 07.12.2006 | 02:53- Návštevníklen nech sa uz cim skor podari shakal rozbehnut. VELMI chybaju hlavne nahlady pri posielani prispevkov do fora a komentarov.
-
-
Re: Anketa na Shakal :) 05.12.2006 | 23:18hh Návštevníkmne v novom shakalovi chyba pri pisani komentaru vysvetlenie jednotlivych tagov ,ktore su tam uvedene.
-
Re: Re: Anketa na Shakal :) 11.12.2006 | 20:09Ľubor Návštevníkake je heslo k administracii na shakalovi?skusam ho ale neviem sa tam prihlasit
-
Re: Re: Re: Anketa na Shakal :) 12.12.2006 | 10:13Miroslav Bendik NávštevníkDefaultne heslo na administraciu je heslo ;)
-
-
-