ISA zvukovku
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ISA zvukovku 06.12.2006 | 19:00WlaSaTy Návštevníkno, pokial nezabral alsaconfig, tak si budes musiet o tej neznamej zvukovke nieco zistit. predpokladam ze je funkcna aspon v nejakom OS a mas k nej papiere ...
-
Re: ISA zvukovku 06.12.2006 | 21:11Vladimir Koval Debian PoužívateľNo tak wo win98SE ide bez ovladacov ale s tymi papiermi je to horsie. Cely pocitac som kupoval uz pouzivany a papiere mam iba od maticnej.
-
Re: Re: ISA zvukovku 07.12.2006 | 00:11WlaSaTy Návštevníktak to je dost blbe, ked ten alsaconf nezabral. ale skus nam prezradit co je na nej napisane a ci tam niesu nahodou nejake jumpre co ju vedia prestavit z legacy do pnp modu.
-
Re: Re: Re: ISA zvukovku 07.12.2006 | 16:55Vladimir Koval Debian Používateľtak uz to hraje. Ja som ten alsaconf predtym ani neskusal. A stacilo to iba nastavit. Asi to neslo preto lebo mam zvukovku aj na maticnej a bola nastavena ta.
-
Re: Re: Re: Re: ISA zvukovku 07.12.2006 | 17:23WlaSaTy Návštevníkmohol si usetrit cely den. mimochodom co je to za zvukovka (alebo aky ovladac ju obhospodaruje)? /sbin/lsmod | grep snd
-
-
-
-