Monitor-BOOT-instalacia
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Monitor-BOOT-instalacia 25.12.2006 | 02:15WlaSaTy Návštevníkznamena to ze mas boot menu v grafike ktora pouziva nepodporovane rozlisenie alebo ten lcd monitor nedokaze robit s textovym modom?
-
Re: Re: Monitor-BOOT-instalacia 25.12.2006 | 02:19Alex NávštevníkJa neviem mal som tam stary CRT monitor a slo uplne v poho...Nahodim tento a nic nezobrazuje
-
Re: Re: Re: Monitor-BOOT-instalacia 25.12.2006 | 02:20Alex NávštevníkAleje tam aj to..ze napr...Ked zapnem PC najpr inicializuje HW ako HDD ...Ale ani to nezobrazi...Ja neviem.
-
Re: Re: Re: Re: Monitor-BOOT-instalacia 25.12.2006 | 02:37Alex NávštevníkNekde som cital ze Drivere..Tak som nahodil CD co bolo k tomu..A tam v priecinku B71A je : B71A.icm hiq1013.cat HIQ1013.inf
-
Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BOOT-instalacia 25.12.2006 | 02:51Alex Návštevníknepomohlo...stale.Dostal som sa neako do biosu..ale video not supported
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BOOT-instalacia 25.12.2006 | 03:47WlaSaTy Návštevníknechce sa mi verit ze mas lcd monitor ktory nepodporuje textovy mod. skus zavolat do toho obchodu a spytat sa ci ta funkcionalita nie je iba nejako schovana. inac bude asi bios a txt mod nedostupny vratane vyberu pri starte OS. a zivit v pivnici stary crt monitor zasahu raz za pol roka je hovadina. teda, predpokladam ze v navode na pouzitie to nebolo i ked si to hladal.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BOOT-instalaci 25.12.2006 | 03:59Alex NávštevníkSkusim tam zavolat...Lebo toto neni mozne..Uz mi s toho sibe sa s tym hram uz 4hod..Skusal som LiveCD Islo ale len plocha..Boot nebol a vyber som musel spameti...Ach jaj
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BOOT-insta 25.12.2006 | 04:01Alex NávštevníkA to dnes som dostahoval debian....teraz mozem ist do ....
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BOOT-i 25.12.2006 | 04:07WlaSaTy Návštevníkneviem ako debian, ale ubuntu live ma po nabehnuti moznost kliknut na ikonku instalatoru. ak by to mal aj ten debian (co by nas vsetkych milo prekvapilo), tak by to bolo ako tak pouzitelne. no nic, rano mudrejsie vecera. oops, uz bude rano.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BO 25.12.2006 | 10:09Alex NávštevníkJa som nervozny jak j..bko...Neviem co mam robit..Musim im zajtra zavolat do NAY....ach
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BO 25.12.2006 | 10:10Alex NávštevníkJa som nervozny jak j..bko...Neviem co mam robit..Musim im zajtra zavolat do NAY....ach
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BOOT-instalaci 25.12.2006 | 10:14Alex NávštevníkV instalacnej prirucke je toto: Video mode not supported- -Skontrolujte rozlisenie a frekvenciu video vystupu vasho PC -Porovnajte tieto hodnoty s predvolenymi synchronizacnymi rezimami Na stranke http://www.hyundaiq.com/pro_b71a.asp je volba specifikation a tam su Factory Preset Modes...ale ako to zmenit..Neviem sam
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BOOT-insta 25.12.2006 | 21:17Alex NávštevníkSkusil som nieco...Mam notebook Dell lalitude D505 ma akoze svoj monitor a este jeden.Tak som tam strcil to LCD..a ono slo!!!Pekne ukazal Bios,bootloader..a este k tomu boot winXP..Takzechyba neni v monitore...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BOOT-i 25.12.2006 | 22:51WlaSaTy Návštevníkvyborne, takze uz vieme ktory notebook pracuje (relativne) bezproblemovo a vieme ze chyba nemusi byt v monitore. zial, nevieme ktora grafika odmieta zobrazit niektore graficke mody takze jedine co mozeme poradit je pouzitie ineho typu kabla (vga namiesto dvi alebo opacne, popripade rozne kombinacie).
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Monitor-BO 25.12.2006 | 23:21Alex NávštevníkJa som k monitoru dostal iba analogovy kabel..Ale grafarna podporuje aj DVI...Takze zohnat neaky kabel...Nebude neco v biose?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-