Bill Gates ... co je pre Vas?
-
-
Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 14:44Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľPodla mna to je velky komercak, ktory na zaciatku s kamaratmi spravil stupidny operacny system a teraz ma pod sebou ludi co robia za neho, nic nedokazal, dokazali to ludia okolo neho, samozrejme ze slahacku zlyzal on... nemam ho rad :D Linus Tovards je moj hrdinaThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 14:46Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľTo meno asi viac popliest neviem ma byt linus torvalds lol :DThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 01.01.2007 | 13:56Keeper7 NávštevníkOn ho ani nespravil iba kupil a premenoval DOS= Dirty operating system
-
-
Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 14:00Pavel Q4OS, DistroWatch AdministrátorNooo všetko je síce pekné čo si napísal, ale mám pocit že nemáš prehľad. Bill Gates má určite filipa keď to dotiahol tak ďaleko, na začiatku sa podobalo jeho podnikanie na "ukradnime iným patenty". Čo sa týka Visty, je to zase o komercii. Popri Viste sa zvezú výrobcovia hardvéru a zase na to doplatí chudák používateľ.
-
Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 14:05Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľVeľký obchodník. Nič viac.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 12:58rado_shadow Debian Používateľradsej si daj tabletky co ti predpisal psychiater. provokater. inak ak sa ti Vista paci tak si ju kludne nahod. caff
-
Re: Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 13:02misko NávštevníkNemusis mat podobny nazor na Billa, len sa pytam, ze aky mate nanho nazor!
-
Re: Re: Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 13:08rado_shadow Debian Používateľobchodnik s agresivnou obchodnou politikou. tot vsio
-
Re: Re: Re: Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 13:08misko Návštevník:)
-
Re: Re: Re: Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 13:11ff Návštevníkkeby ho slepo nepodporovali vlady vo svete tak by uz chodil po zobrani , lebo kvalita jeho produktov nezodpoveda cene , vsetko je to marketing
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 13:18misko Návštevníkjj a neni to skvele ze to vsetko dokazal? isiel za tym a urobil to. paci sa mi to... dokazal to. a teraz nanho niektori nadavaju, a niektori obdivuju ... a niektori ktori nechcu platit si daju linuxa. a ti ktori nemaju chut sa ucit daju ilegalny win ...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bill Gates ... co je pre V 31.12.2006 | 13:52Pesan Ubuntu PoužívateľTo si mohol radsej strcit palicku s hovnom na konci, do ula, ako tu napisat takuto blbost.
-
-
-
-
-
-
Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 31.12.2006 | 21:06LUcoRP Návštevníkklamar a zlodej
-
Re: Bill Gates ... co je pre Vas? 01.01.2007 | 21:00Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľAko silvestrovská sranda to bolo celkom dobré ;). Ale Silvester sa už skončil, tak túto tému uzamykám.
-