postreh
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: postreh 03.01.2007 | 21:12Elven Návštevníkskus sa popytat na linuxsoft.cz :) ze kto to tam daval :)
-
Re: Re: postreh 03.01.2007 | 21:29Viliam Oravec NávštevníkAkurát som to skúšal ale nechce ma to prihlásiť do fóra Heslo zadávam správne, pretože mi to otvorí "moju stránku" - profil
-
Re: Re: postreh 04.01.2007 | 11:45Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorpreco na linuxsoft.cz ? tento server je uz na slovensku a linuxsoft.cz s nim uz nema nic spolocne.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
Re: postreh 03.01.2007 | 22:08WlaSaTy Návštevníkpokial ti to vadi tak mozes poskytnut vlastny hosting. verim ze sa s nimi dohodnes na cene za prenajom, kvalite linky, zalohovani, vykone, skalovatelnosti a aj dostupnosti sluzby. web je len sluzba a nie filozoficky smer.
-
Re: Re: postreh 04.01.2007 | 09:24Frantisek Klabzuba Debian Používateľ> "pokial ti to vadi tak mozes ..." ... zmenit lokal, takze: "See you, space cowboys"
-
-
Re: postreh 04.01.2007 | 10:58Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorpozri si co robi mod_security v apache :)).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: postreh 04.01.2007 | 12:25Frantisek Klabzuba Debian Používateľco robi mod_security v apache?
-
Re: Re: Re: postreh 04.01.2007 | 12:30Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátornapr meni identitu servra ;)Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: postreh 04.01.2007 | 13:00Viliam Oravec NávštevníkVidím že som niekoho asi naštval. Naozaj som netušil že tu s takou obyčajnou otázkou roprúdim takú prudkú debatu. Tu sa pokúsim odpovedať na všetky vaše "námety" Svoj vlastný hosting poskytnúť nemôžem, lebo nemám z čoho. Tiež sa pripájam na inet cez MS Win XP.
-
Re: Re: Re: Re: Re: postreh 04.01.2007 | 15:59Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorAk si tym myslel mna, tak si ma nenastval, aspon vidim, ze moja (aj skolska) praca je uspesna :)).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: postreh 04.01.2007 | 21:26Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľTakže z toho mi vychádza, že linuxos.sk naozaj beží na apachi so zmeneným menom? :)Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postreh 04.01.2007 | 21:34Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorano :). Samozrejme, ze linuxos.sk bezi na GNU/Linuxe ;).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postreh 04.01.2007 | 21:42WlaSaTy Návštevníka grafom z netcraftu pridava bodicek pre MS produkty. ale podla tych produktov asi nebude jediny :)
-
-
-
-
-
-
-
-