Chyba: connect s MySQL
chyba insertu :Lost connection to MySQL server during query
Zabudol som podotknut, ze mi to pise vo frame na odosielanie spravy..
vsetko mam dobre, vobec nic nemam zle zadane, uplne vsetko tak ako ma byt, niekedy sa prihlasim a pisat ide normalne, a niekedy napisem prvu vetu, dam odoslat, nevlozi ju do DB a vypise error, neviete nejako pomoct? ako to osetrit alebo co... ak budete potrebovat, kod dam na net, staci len napisat...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 15:35borg Fedora Administrátorpouzivas pconnect? ak hej tak tam bude najpravdepodobnejsie chyba
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 15:39Dare_devil Debian, OpenSuse Používateľehm, niee mysql_connectThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 15:48borg Fedora Administrátortak naviaz spojenie este raz pred query do db, ak uz nahodou existuje tak sa nevytvori nove ale pouzie je stare.
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 16:04Dare_devil Debian, OpenSuse Používateľtakto sa mi to paci :) vizera to ze to ide... keby nieco tak sa este ozvem, inac, nevies mi poradit, ako spravit uploadovanie sprav, ale nie pomocou refreshu ale nejako inac?? pretoze pri refreshi to blika a iba kazdych najmenej 5 sekund sa da refreshovat a to je pomale velmi... Na inych chatoch to maju riesene nejako inac, proste im to neblika a spravy sa zobrazuju furt ked su nove... Nevedel by si mi pomoct? DakujemThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 16:29Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorrozsekaj stranku na framey (co uz asi mas), ak mas spravne napisany kod + dostatocne rychly server a doma linku, tak to neblikaDlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 16:38Dare_devil Debian, OpenSuse Používateľa aky content mam dat na refresh? 1 ? to este stale blika :/ a som na freehostingu... takze tam to blikat asi bude staleThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 16:38srigi PoužívateľAJAX
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 16:53Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľO ajaxe pocujem teraz priblizne druhy krat... :) takze by som bol zvedavy ako sa to robi, neviem nic rozumne napisane najstThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 16:55borg Fedora Administrátorhttp://www.root.cz/clanky/ajax/
-
Re: Chyba: connect s MySQL 17.01.2007 | 17:31Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľAj ked som naviazal connect pred query, stale to pise blbosti a nevie sa pripojit k mysql :/There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
-
-
-
-
-
-
-