# Nastavenia firewallu # ---------------------------------------------------------------------------- iptables -P INPUT DROP # vychodzie pravidlo zahodit iptables -A INPUT -i lo -j ACCEPT # loopback povoleny iptables -A INPUT -i eth1 -p tcp --dport 80 -j ACCEPT # port 80 povoleny pre WAN iptables -A INPUT -i eth1 -p tcp --dport 21 -j ACCEPT # port 21 povoleny pre WAN iptables -A INPUT -i eth0 -j ACCEPT # vsetka komunikacia povolena pre LAN iptables -A INPUT -m state --state ESTABLISHED,RELATED -j ACCEPT iptables -A FORWARD -i eth1 -j DROP iptables -A POSTROUTING -t nat -o eth1 -j MASQUERADE # NAT pre lokalnu siet iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --dport 27001 -i eth1 -j DNAT --to 192.168.1.109 # port fwd 27001 iptables -t nat -A PREROUTING -p udp --dport 27001 -i eth1 -j DNAT --to 192.168.1.109 # port fwd 27001 # ----------------------------------------------------------------------------mohli by ste mi poradit co tam mam zle.pls
NAT a port fwd
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: NAT a port fwd 01.03.2007 | 19:07Miroslav Staroň FreeBSD, SOLARIS Používateľkedze si v PREROUTING premseroval paket na urcitu IP vo vnutornej sieti musis to este povolit aj vo FORWARD . . ten ti to neprepusti . . . odporucam precitat clanky na root.czroot.cz tam je to podrobne vysvetlene . . mne sa to podla tohto navodu podarilo bez problemov rozbehat
-
Re: NAT a port fwd 01.03.2007 | 23:25qwert Návštevníkdoplnil som to:ale stale nic :(
-
Re: NAT a port fwd 01.03.2007 | 23:27borg Fedora Administrátorecho "1" > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
-
Re: NAT a port fwd 01.03.2007 | 23:32qwert Návštevníktak zas taky dilinko nesom :D to som spravil ako prve
-
-
Re: NAT a port fwd 03.03.2007 | 11:17Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT PoužívateľTie forwardovacie pravidla si dal dufam este pred to pravidlo s DROPom.Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
-
-
-