Matlab R14 simulink for linux
vsetko slape co sa tyka hardveru
ale ked chem spustit simulink tak mi tam chybaju kniznice pre Simmechaniks (tvorba ramien ...), neviete mi niekto napisat skadial ich stiahnut alebo pripadne poslat na mail.
mam aj verziu pre windows kde to ide ale tam neviem skadial mam skopcit tie kniznice pre linuxovu verziu a ani ci by to slo.
konkretna hlaska po otvoreni projektu je
Warning: Unable to open model file 'mblibv1.mdl'.
> In general/private/openmdl at 13
In open at 130
In uiopen at 151
prosim ak niekto vyuziva matlab poraddte mi. dik moc
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Ale ak martinko pracuje s matlabom na výpočtovo náročných úlohách tak wine mi nepripadá ako dobrý nápad.
tomolc
PS: s týmto ti neporadím :-(
A pri spúšťaní Simulinku mi celý program buď spadol, alebo vypísal niečo také :) Haluze :)
Neviem, či je ten port taký mizerný, alebo je chyba niekde inde :).
Pekný deň
takze ak ma niekto paru ako to skopirovat napr s windowsackej vezie tak mu budem velmi zauzlovany, totiz matlab R14 pre linux je robeny uz v jave a cela ta struktura programu je inak radena ako pod windowsom.
Ak budeš velmi konkrétny tak možem pár vecí otestovať a dať ti vedieť či to v mojej verzii funguje...
tomolc
-virtual reality toolbox(vizualizacia cez 3d modeli) ,
-dial(posuvniky take hracicky pre deti, obrazkove potenciometre), -Simmechaniks(tvorba kostry mecfhanizmov bloky napr. body, ground, joint actuator...),
bol by som prekvapeny keby si ich tam mal moj matlab ma 4 giga a nieje to tam ale mozno ... daj prosim vediet
Nevidím to tam...
Kde by som to mal hladať?
tomolc