phpmyadmin
Nedari sa mi prihlasit do phpmyadmin. Po instalacii by malo byt prihl. meno root a heslo ziadne. Vypise mi chybu #2002 - Server neodpovedá (alebo soket lokálneho MySQL servra nie je správne nastavený). Co je zlé?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.

# ps -e | grep -i sql
A este jedna otazka. Nechcem zakladat novu temu tak sa to spytam tu. Instaloval som balik k3d. Vypisuje mi vsak chybu
Nastavujem balík k3d (0.5.12.0-1ubuntu2) ... Traceback (most recent call last): File "/usr/bin/pycentral", line 1348, in ? main() File "/usr/bin/pycentral", line 1342, in main rv = action.run(global_options) File "/usr/bin/pycentral", line 865, in run pkg.read_version_info() File "/usr/bin/pycentral", line 535, in read_version_info raise PyCentralError, "package has no field Python-Version" __main__.PyCentralError: package has no field Python-Version dpkg: chyba pri spracovávaní k3d (--configure): podproces post-installation script vrátil chybový kód 1 Počas spracovania sa vyskytli chyby: k3dA to aj pri instalacii hocijakeho ineho programu. Odstranit sa neda. Vypise mi to to iste.pozri, dal som tu chybu do googlu a kolko vysledkov