vyuzitie GPU namiesto CPU
Moja graficka karta Ati radeon 9000 PRO 64 Mb...
Alebo nejako zvysit vykon na grafike (tweaknutim ?). Lebo pri pohybe oknami to zvysi pracu CPU a zatazi ho :(
Za rady a tipy dakujem...trapi ma to uz dlho.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Ale teraz sa mi vyskytla taka sprostost. Ked nabehnem do XGL, tak sa mi spusti aj nejaky program, ktory vlastne nic nerobi, iba ostane v liste (cierna obrazovka, ale ikony su). Mozem ho zavriet a tak dalej pracovat..ale je otravne ho stale krizikovat...
Do XGL session sa prihlasujem cez GDM, takze to neni prerobene GNOME, ale samostatne...
moj subor /usr/bin/startxgl-custom Takto zerie omnoho menej z CPU a viac vyuziva GPU.Takisto idu vsetky efekty a grafika hravo zvlada aj gumove efekty.Tento skript takisto zabezpeci ze v GNOME budem mat aj ponuku VYPNUT, RESTARTOVAT...kdezto v nasledujucom (original z http://wiki.archlinux.org/index.php/Xgl#Method_2_-_New_GDM_entry_starts_GNOME_with_XGL) to v ponuke menu nema...nevyhodou tohto skriptu je ze ako som vyssie spominal, spusta mi nejaky program [ ? ] xglx (ciernu obrazovku)...
tu je original skript z wiki
Takto zerie viac CPU...Nespusta xglx..XGL prostredie je citelne pomalsie a trha..v ponuke menu start nie je polozka vypnut "shut down"..iba "log out"...
Preto sa chcem spytat, ci je mozne nejako sklbit tie dva skripty dohromady, tak aby som mal rychlost prveho a aby sa mi nespustal xglx program ako pri druhom. THX :)